spyhepyek
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
Webmaster/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kendini çok zeki sanan bir avukatı varmış Mü-yap'ın. İçeriği yükle oradan para kazan, başkaları kendi sitelerinde paylaştığında sen yine para kazanmaya devam et ama o siteyi de ekmeğinden et. Var mı böyle bir felsefe?
Bu felsefeyi destekleyen tüm Mü-yap çalışanlarına benim sayemde kazandıkları paralar haram olsun. Yazıklar olsun... Güzel ülkemde bu kadar basit kurumlar da varmış.
Shiftdelete'in üzerimizde hakkı var. Bir çok şeyi orada öğrendik, oradan bulduk. Her zaman yanındayız.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WebTasarım
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
MU-YAP'tan Nefret Ediyorum Böyle Bir Tahhütname Olmaz Olamaz,
SDN Telif Haklarını Koruyan Bir Forum Sitesi Buna Yıllardır Şahidim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hakkı Alkan öyle akıcı & güzel bir şekilde anlatmış ki yaşananları, bir kere daha yaşanan bu komik ve saçma olayları izleyesim geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Mü-yap telif hakkı vs. çok önem veriyor tamamda, YouTube'a yüklediği klip, şarkı / videoları milyonlarca kişinin gerek mp3 olarak gerek klip olarak indirdiğinden haberi yok galiba. Bu da ayrı bir konu yani. Ayrıca Hakkı Alkan'ın videoda da bahsettiği gibi YouTube ile anlaşması olabilir ve para kazanıyor olabilir (videolardan).
siyahgiyen
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Şaka gibi değil mi :) O zaman ben bir forumdan ban yeyince o forumun kökünü kapattırabilirim ? Böyle mi gelişti kurallar ?