-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet arkadaşlar bugün büyük haber sitelerinde sıkça gördüğüm Interstitial reklamları da olan DeskFive reklam şirketini kullanmaya başladım. Admatic bir süredir kullanıyorum bugün bunada başvurdum aranızda daha önceden kullanan varmıdır? Tavsiye ediyormusunuz. Yada Reklamstore onu hiç kullanmadım fakat özellikle wm aracında çok tutulmamış bu şirket :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
satış
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilgisi olan varsa bende merak ediyorum açıkcası 2 gündür reklamlarını kullanıyorum ama ödeme, alt limit vs. hakkında sitesinde de bir bilgiye ulaşamadım. Mail attım henüz cavapta yok .
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** S**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Kullanmayalı 1 sene oldu heralde ama ödeme alt limiti 50 euro olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Birde ödemeler düzenli değildi ondan bıraktım. 2 3 ay sonra falan yaptılar 50 euro sınırını geçtikten sonra. Bende ondan bıraktım daha kullanmadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Deskfive doluluk oranı iyi ama verdiği para az, interstitial fena değil.
Ben kullanıyordum ama vazgeçtim.
Admatic daha çekici geliyor bana,doluluk oranı daha düşük belki ama en azından paramı gününde alıyorum, deskfive da limiti geçmediğim için ödeme nasıldır bilmiyorum tabi.
1 kişi bu mesajı beğendi.