Graphics6
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
*** wmaraci varken oda olmaz D:
oyun forumu nasıl
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
180, (%100)
İyidir.Blog olarakta oyun inceleme sitesi açarsın mesela :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öyle bir açınki insanlara faydalı olsun. Bu saatten sonra forumla uğraşmayın. Ayrıca sitede uğraşırken sizde birşeyler öğrenin. Sağdan soldan bir şeyler toplayıp sitenizi doldurursanız siteye kimse gelmez. Sizinde ilgiiniz azalır. Alanınız neyse onla ilgili bir çalışma yapın. Film sitesiymiş, sosyal medyaymış bunlar sadece fırsatçıların açtığı siteler. Bu bir gerçek. Her köşe başında internet kafeler var. Biz de birileri bir iş yaptımı herkes atlıyor. Durum böyle arkadaşım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
benim gibi bir arşiv sitesi açabilirsin. Kesinlikle w4rez içerik yok sadece ben online mmo oyunların privateserver dosyalarını vb. içeriklerini indirip yeni bir linke yüklüyorum (multi olarak) ve zamanı gelince ilgi çekeceğini düşünüyorum :)
test9
IT Project Manager
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Project Manager
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
İçini dök konulu bir blog olabilir. Yalnız açmadan önce neden benim sitemi tercih etsinler diye yola çıkarsanız daha başarılı bir proje fikri elde etmiş olursunuz. Ziyaretçi ve takipçilerinize farkı göstermeniz gerekecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence daha farklı alanlara yönelmek gerekiyor.neden derseniz artık genel forumlar film forumları yada blogları yada oyun forumları bunlar artık çok fazla var bence artık yeni soluklar için projeler yapmalısınız benden size bir tavsiye yabancı siteleri inceleyin ve bir çok kaynak bulursunuz yani kaynaktan kastım mesela yabancı bir forum alanı çok farklı ve türkçe olarak bu alanda yok çok harika bir proje olur benim şuanda iki tane basit ve iki tanede pro üst düzeyde projem var bence yabancı siteleri araştırın türklerde olmayanı varsa hemen o alanda yönelin