netbozum
wmaraci reklam

Sosyal Ağlarla İş Bulun

2 Mesajlar 912 Okunma
Toplam 2 mesaj ve 912 görüntüleme
acebozum
KaplanBozum

Mattet Mattet Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 /
  • Meslek Aşcı
  • Konum
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
İş bulmak istiyorsanız, başvurmak istediğiniz sektör hangisi olursa olsun göze çarpmak için yaratıcı olmak zorundasınız

Eskiden sadece yaratıcılığın doruk noktası olan reklam ajanslarına iş başvurusunda bulunurken yaratıcılık konuşturulurdu. Şimdi şayet iş bulmak istiyorsanız, başvurmak istediğiniz sektör hangisi olursa olsun göze çarpmak için yaratıcı olmak zorundasınız.
Milyonlarca gencin işsiz olduğu son yıllarda iş bulmak gittikçe zorlaşıyor. Yaratıcı CV’ler havada uçuşuyor. Sıradanlıktan uzak bir CV hazırlamak istiyorsanız, siz de Gareth Cash gibi CV’nizi Youtube üzerinden yayabilirsiniz.
BBC, Channel 4 gibi çeşitli kanallardaki staj tecrübesinden aylar sonra Cash, uzmanlık alanına uygun bir iş aramaya devam etti.
En sonunda ismi “My Cover Letter” olan bir film hazırlamaya karar verdi. Daha sonra bu videoyu 1 Mart 2011’de YouTube’a yükledi ve 4 gün sonra Sky TV’den bir telefon aldı. Hazırladığı CV sayesinde Cash, 14 Mart’ta ücretli stajına prodüksiyon asistanı olarak 4Creative ajansında başladı.
Siz de sosyal ağları başka birçok amacınızda kullandığınız gibi iş bulmak için de kullanabilirsiniz.
 

 

wmaraci
reklam

StaLker StaLker Cep Telefonu Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cep Telefonu
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 512
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 2, (%100)
Buda bize internetin hayatımızda ne kadar önemli bir rol oynadığını anlatıyor. Teşekkürler bilgiler için.
 

 

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al