-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Paketlerini inceledim baya iyi gözüküyor. " Özgürüm İnternet Kampanyası " için 6mbit upload verirlerse çok uzun bir süre hem yazlık hem de evimiz için mileni.com ile çalışacağız gibi gözüküyor. Sürekli cloud kullanıyorum ve *****'in 50mbi internete 2mbit up vermesine ayar oluyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / K
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
geçtiğimiz günlerde çok fazla olumsuz yazılar vardı. Dikkatli olmak lazım.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
V** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok fazla olumsuz yazı var tavsiye etmiyorlar hiçbir şekilde
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Açıkçası ilk başta bende şüphe etmiştim fakat yoğunluktan dolayı biraz geç bağlanması dışında fiyat ve hizmet olarak çok memnunum. Zaten kendi alt yapı sistemleri yok, Türk ******* yada Süperonline size ne sağlayabiliyorsa onlarda bu firmaların alt yapısını kiralıyor. Hem Taahhüt yok hem alt yapı sağlayıcımdan 30tl daha uygun , bir sorun yaşarsam istediğim zaman iptal şansım var bu sebepten öneriyorum.
Bağlatmak isteyen arkadaşlara da referans kodu ile ilk bir ay ücretsiz geliyor belki faydası olur.
RootFRM
Müşteri Temsilcisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
MT
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Türknet içinde bir çok olumsuz yazı durumu söz konusu bağlantıda yoğunluktan kaynaklı gecikmeler oluyor ama bağlandıktan sonra her hangi bir problem yaşamadım. 50 mbps down 4 mbps up sorunsuz olarak ulaşıyor. 76 TRY ücreti var. Çok güzel bence bir şans verilmeli. Millenicoma göre de kurulum bedeli daha ucuza geliyor açıkcası.
Bugüne kadar hep ileri denedik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Founder
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İnternet bağlantı konusunda herhangi bir sorun yaşamadım fakat farklı bir nedenden dolayı millenicom ile çok fazla sorun yaşadım destek taleplerime ve dilekçelerime kesinlikle dönüş alamadım. Müşteri desteği kesinlikle rezalet dönüş yapacaklarını söylediklerinde inanmayın 5 kez aynı sözleri dinledim, bir sorun yaşadığınızda aylarca uğraşmanız gerekebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-