ErenKeskin
Girişimci, Front-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çok sevindim böyle bir şeye. Aslında Elinde yatırımı bulunan kişiler bunu profesyonel kişiler eşliğinde böyle bir site yaparak kullansa çok güzel olur. Düşünsenize Türk ThemeForest'ı. Herkes yaptığı temaları sunar ve yönetimden geçen beğenilen temalar orada yer alır. Satışlar o site üzerinden gerçekleştirilir. Yatırımcıların Erhan veya aOrhan ile iletişime geçip böyle bir şeyi görüşmelerini istiyorum. Bu konuda kendileri yenilikçi ve topluma yararlı olma çabası için hepimize önder olacak kişilerdir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
td de satan bir türk arkadaş vardı yaklaşık 250k$ dolar kazanmıştı.çdefalarca ayın üyesi ve yılın en fazla satan listesine girmişti.adını unttum.
ozergul.net/com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Bence trendwp gibi Türk girişimleri sadece kendi temalarını satmak yerine sitelerine üye olan kullanıcıların da kendi temalarını satmalarına imkan verebilmeli...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Strateji Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
turkhitbox.com adresinde Ant Ekşiler isimli bir Türk daha var. ThemeForest üzerinde Ethiquette temasını firmamız için satın almıştım oradan tanıma fırsatı buldum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amale
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Arkadaşlar bu konuda ekip olarak çalışmalarımız sürüyor. Şuanda bu çalışmanın %30'lik kısmına geldik. Şuanda açıklamak istemezdim ama yeri gelmişken bahsedeyim. Projenin detayına indikce kafamız karışıyor bu sebeple ince eleyip sık dokuyoruz inşallah başarabileceğimizi anladığımız anda yayın hayatına başlayacaktır.
Ek olarak biz trendwp olarak themeforest içinde tema hazırlıyoruz çok yakında global pazarda trendwp'yide göreceksiniz.
Bize destek veren blogcu ve webmaster dünyasındaki arkadaşlarımıza teşekkür ederim.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Takipçi Satın Al
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Themeforest üzerinde çok iyi satışlar yapan 10larca Türk var zaten. Bunu uzun zamandır biliyoruz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.