-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar bir torrent sitesi açma fikrim var içerisinde dizilerin filmlerin ve oyunların torrentleri olucak bu siteyi tr lokasyonlu açsam sizce sıkıntı yaşarmıyım ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sanırsam konuyu yanlış yere açtım fakat post silmeyi bulamadım yardımcı olabilecek var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
War*z içerik paylaşımı ülkemizde yasal değildir. Türkiye lokasyonlu hiç bir firma bu tarz siteleri barındırmaz. Barındırıyoruz diyenlerde hukuksal bir durum olduğu anda tüm bilgilerinizi yetkili kişilere afişe eder + barındırdığınız dizini ve hesabınızı askıya alırlar.
Bir sabah kalktığınızda sitenizin olmadığını görebilirsiniz. Eğer ne yaptığınızı kesin bir şekilde bilmiyorsanız (ki sorulan soruya göre bu açıkça belli oluyor) sakın illegal olan işlere bulaşmayın. 2-3 Kuruş için telafisi olmayan zararlar elde edebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
anladım çok teşekkürler peki son bi sorum olucak mesela hosta cdn eklemeden önce host firmamız vs gözükmekte fakat cdn ekledikten sonra host yerine cdn firması gözükmekte bu şekilde bi önlem alına bilir mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çok teşekkür ederim o zaman bu torrent sitesi fikrimi biraz daha detaylı araştırma yaparak işleme koymam lazım
1 kişi bu mesajı beğendi.