lostyazilim
tr.link

TTNet 8 gündür internet yok.

26 Mesajlar 6.235 Okunma
lstbozum
tr.link

Cadde Media Cadde Media Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek MAKİNA RESSAMI
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 916
  • Beğeniler 4 / 154
  • Ticaret 14, (%100)

Onur89TR adlı üyeden alıntı

Superonline da TTNet altyapısı kullanıyor diye biliyorum?

Sonuçta o kablolar bi kanladan geçiyor oda Türk *******. Yani nekadarda kabloları farklı olsa da aynı alt yapı. Tabi ***** kadar yavaş değiller orası tartışılamaz. Bende Superonline kurumsal kullanıyorum hiç sıkıntı çıkmadı.

wmaraci
reklam

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)

Atakan adlı üyeden alıntı

Hayır, üst kısımdaki mesajımda da söylediğim gibi Superonline, kendi alt yapısını kullanıyor.

Muhtemelen konuşma esnasında küçük bir yanlış anlaşılma olmuştur :)

Eğer yenileri gelmediyse, Türkiye'de kendi alt yapısını kullanan 3 ISP var. *****, Turkcell Superonline ve Uydunet.

Smile ADSL, Biri ADSL, Turk Net ADSL ve Doping ADSL gibi sağlayıcılar ***** alt yapısını kullanmakta.

valla üstat bilmiyorum kaç defa tt mi dediniz dedim evet dedi şimdi uydunetin bir kampanyasını gördüm 40 küsür lira HD Tv + 10 megabit 50 gb akn li limitsiz paket vardı akşam ev halkı olarak bu konuyu masaya yatıracağız bakalım sonuç ne olacak :)
Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)

ebagcuvan adlı üyeden alıntı

valla üstat bilmiyorum kaç defa tt mi dediniz dedim evet dedi şimdi uydunetin bir kampanyasını gördüm 40 küsür lira HD Tv + 10 megabit 50 gb akn li limitsiz paket vardı akşam ev halkı olarak bu konuyu masaya yatıracağız bakalım sonuç ne olacak :)

Evet Uydunet'in de güzel kampanyaları olabiliyor gerçekten :) İstanbul gibi bir yerde yaşasam düşünmeden Superonline fibere geçeceğim ama işte. Aydın merkezinde bile yok Superonline (Fiber). ADSL var ama fiber yok. Her şehirde yok henüz.

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)

Evet Uydunet'in de güzel kampanyaları olabiliyor gerçekten :) İstanbul gibi bir yerde yaşasam düşünmeden Superonline fibere geçeceğim ama işte. Aydın merkezinde bile yok Superonline (Fiber). ADSL var ama fiber yok. Her şehirde yok henüz.

Süperonline'ın Yalın ADSL baktım 16 Mbps’ye kadar 75 GB hız alanı limitsiz paket 83 TL ben zaten *****'te 68 veriyorum aynı pakete

Birde uydunetin bu kampanyası gerçekten güzel geldi. Birden uydunete geçesim geldi :D gerçi kullanmışlığımız var ama. Böyle bir kampanya kaçmaz bence birde bir sürü hd belgelsel kanalları var belgesel izlemeyi çok severim cidden geçicem gibi

Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

miharbisukarak miharbisukarak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 735
  • Beğeniler 121 / 106
  • Ticaret 6, (%100)

Fiber internet altyapısı çok maliyetli birşey olduğu için genelde toplu konutların yapıldığı bölgelere ve elit yerlere hizmet veriyor. Daha önce Gayrettepe'de çalışıyordum ve fiber internetti. Mouse'a tıkladığımda parmağımı daha geri kaldırmadan sayfa açılıyordu hızı bir düşün yani :)
Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

BozkurTr BozkurTr Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bilisim Teknoloji
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 9 / 20
  • Ticaret 4, (%75)
Hocam Sanırım ***** Teknik Bir Çalışma Yapıyor Ondan Kaynaklandıgını Düşünüyorum.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al