-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 saat önce TTnet başvurusunda bulundum.Manisada.Müşteri temsilcisinden daha iyi biliyorum tarifeleri.Görmedim böyle bir şey ya.4 tane temsilci içinden en bilgisiz ve kabası bana denk geldi.Müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim.Umarım internetim bağlanır.Geçen kışta kampanya başvurusu yapmıştım.Baktım 1 hafta geçmesine rağmen arayan soran yok.T*******a gittim.Pardon işleme almaya unuttuk dediler.ee ne yapcaz deyince o kampanya bitti deyip başka kampanyayı kitlediler.Yani TT net iyi kötü bilmem ama müşteri temsilcilerinin BİR KISMI bilgili değil,konuya hakim değil.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
inşaat teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
1.sakın doping almayın bir kere aldım zor kurtardım.
2. Tüm o firmalar hep Türk ******* alt yapısı kullanıyor yani bence Türk *******da kalın.
3. Eğer alt yapı sahibi olmayan bir firmaya internetim yavaş derseniz, hiç birşey yapamayıp saçma bir cevap verir. sizde eyw napak dersiniz anca :D
4.uydunet sanırım farklı bir alt yapıya sahip, oda heryerde yok.
Webbiu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Konunun yarısını inceledim DSMART haber veren yok..
Yıllardır TTnet kullanıcısıydım ve 4 kişiye internet veriyorduk bilgisayarda sürekli kasmalar, donmalar vardı eğer internet veriyorsanız ondan olabilir daha sonra dur dedim ve bizim evde DSMART TV vardı aradık hem TV hemde İnternet yaptık + *************dan telefonu kapattırdık toplam bize gelen taahütlü fatura 80 TL buna geçtikten sonra daha iyi oldu donma yok kasma yok hiç bir dert yok ama şöyle bir dert oldu gerçi memnunum ama taahütüm 2016'da bitecek inşallah hiç bir sıkıntı olmadan devam ederiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Superonline kullanıyorum 50 MBTS Fiper Streamin konusunda berbat bir firma. Youtube üstünden full HD video izleyemiyorum, Twitch'te 10 saniye bir videoyu izliyorsam 3 saniye donuyor. Ama güzel yanı 7/24 internet var kesinlikle kesinti vs. olmuyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Almayın superonline arkadaşım, böyle rezillik görmedim digiturk ile yaptıkları anlaşma ile patlama yaşadılar portlar doldu yetişemiyorlar. Kendi evimde işyerimde superonline kullanıyoruz ben hayatımda böyle bir rezillik görmedim. 4 Gündür kendi evimde 0.50 mpbs internet alıyorum 4 gündür arıyorum hala arızanızı çözmeye çalışıyoruz diyorlar. O kadar para alıyorlar fakat hizmet 0.
Her aradıgımda başka bir temsilci hepside başka birşey söylüyor adamların bir söyledigi bir söyledigini tutmuyor açıkçası KİMSEYE SUPERONLİNE TAVSİYE ETMİYORUM.
Kullanacaksanız *****in fiberine geçin.
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net