-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%60)
Abi hayir anlamiyorum ariyorum surekli dns adresi veriyorlar. Ulan 2 mb nedir ya 16 mb' a 2mb internet Allahtan revamidir. Allah belani versin *******.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
darkknightt şötle bir durum var bağlandığı günden beri internet 1mbit ve 2 aydır kullanılan kota 1. ay 1gb 2. ay 2gb 75 gb akk var hepsinin belgeleri mevcut ben elimden geleni yaptım bu durumda kabul olur olmaz bilemicem
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
gokhantepe he bide o durum var
Temsilci : sinyal gayet normal efendim
Müşteri : Laaaaan :@ 1mbit internet geliyor 2002 yılında 2mbit internet vardı yıl olmuş 2017
Temsilci : anladım efendim dns ayarlarnızı kontrol edelim
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
Cemorg
Php Developer
Bronz Üye
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
10 sene ***** kullandım, yok 16mbps yok 8mbps diye kekliyorlar daha 5 mbps nin üstünde görmedim. Sonra superonline a geçtim, 35 mbps dediler 32 alıyorum daha ne olsun yani. Superonline kalitesini kanıtlamış bir firmadır. Hani olmuyor ama arada bazen çeşitli sebeplerle arıyorum. Müşteri hizmetleri o kadar nazik o kadar ilgili. TTneti ara faturalarla ilgili bile soru sorsan kullanılan laf aynen şu "Modeminiz 5 dakikadan uzun süredir açık mı? şuanda arıza kontrolü sağlıyorum. Arıza kaydınızı oluşturdum." ***** müşteri hizmetlerinde çalışmak için şu kelimeyi ezberlemek yeterli.