Türkiye'de köklü veya ilk sayfa upload sitelerinin sahipleri olarak birçoğumuz bu durumdan müzdaripiz. Turbobit son 1 aydır ödemeleri geciktiriyor, geciktirmekle de kalmayarak düşük komisyonlar vererek letitbitin kapanmasını lehine kullanıyor ve tek el olduğunu düşünerek havalara giriyor. Turbobitte yıllardır böyle bir durumu yaşamamıştım diyebilirim sayaçlarda problem olsa en geç 1 haftada sürer ve düzeltilirdi ama böylesi ilk kez oluyor. Kendim bizzat kod aktif etmeme rağmen kazançlara yansımıyor. Benim gibi durumdan haberdar olan arkadaşlara soruyorum, olası bir durum için ne yapalım? Veya olası durum ortaya çıkmadan bir çözüm yolu üretebilir miyiz? Çünkü gerçekten turbobit tekel rehavetine girdi, sayımlarda adaletsizlik ve hak yeme aldı başını gidiyor. Neredeyse 1 haftadır adamları mail yağmuruna tutuyorum ve gold magnate hesabım şuan rezil durumda diyebilirim. Şu an turbobitten günlük 20 dolar kazanıyorsanız eminim bu 15'i yenmiş bir 35 dolardır. Bu böyle mi devam edecek? Elimiz kolumuz %100, turbobitin ticaret ahlakına ve batmamasına mı bağlı?