-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bende bir espri yapayım;
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
Semih
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Elektronicks
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
merhaba , aslında üst limit olarak 35 mbit hız tanımlanmış olabilir , ancak bölgenize verilen bir trafik var örneğin 1000 mbit, bölgenizdeki tüm portların ortak kullanımı bu demek değildirki hhiçkimse kullanmıyorsa 1000 mbiti görebilirsin. ancak üst limitini görebilirsin. düşünün mahallenizde minimum 100 kişinin 35 mbit kullandığını, 100/35= 28 mbit .. aradığınızda yada arıza kaydı bildirdiğinizde üst kullanım olarka maximum değerlere kim çıkıyorsa onun hızını düşürürler bu hız size yansır otomatik olarak. anlatabildiysem ne mutlu bana. fikrim turk.net' e geçmeniz taahhüt yok akn yok. alt yapı ******* olabilir ama kendi trafiğini kullandırıyor. Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
elektrik teknikeri
-
-
Ad Soyad
I** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
şu laf cambazlığını unutmayın size 35mb hız vermediler
35 mb ' e kadar diye sattılarsa o an hatlarda ki yogunluga gore hızınız dibe de vuur nirvanayada cıkabilir.
sabit hız garantsi verdilerse kapatın hattımı de git şikayet et hiç sıkıntı cıkarmazlar
Snews
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmani
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bagcilarda yasayan biriyim sozde 16mbit diyorlar bunu superonlinede *****te dedi nedense 3mbi ya gordum ya gormedim superonline firmasina 1 yil 59 kblik hiza para odedim sozlesmede yazar verilemeyen hizmet bedeli gerekmeden iptali yapilir diye sonra ceza islem bedeli cikiyor sozlesmeyi kafasina gore degisiyor ne superonline ne ***** bu yuzden evimdeki neti kapattim bakirkoydeki ofisimde 50mbit goruyorum ***** adamlar alt yapi yapmadan satis derdindeler ozel teknik ekip istedigimde 13 tl fatura yansitiyorlar ama bi halt oldugu yok gelen mesaja bile sorun cozulmedi dedigim halde varin siz halinize sukredin