lostyazilim

Turk-net akn'yi kaldırdı

16 Mesajlar 2.746 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

creed74 creed74 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 977
  • Beğeniler 33 / 388
  • Ticaret 45, (%100)
Burada sanki servis sağlayıcıyı savunuyormuşum gibi bir algı oluştu, öncelikle öyle bir şey yok, zaten dediğim gibi 16mbit servis alıyorum ama hiç yarısını bile görmedim, kesintiler de cabası.. Benim kastettiğim sonuçta fiziksel bişi öyle değil mi? Net çökmez arkadaşlar, yavaşlar!.. Kablolar belli oranda yükü taşımak için üretilir. Akan veri çoğalırsa trafik daha da yoğunlaşır, bu da yavaşlama olarak geri döner. Kim ne derse desin AKK yüzünden kullanıcılar hd yerine daha düşük videolara yöneliyor mu? Cevabı : Evet. AKK yüzünden internet daha dikkatli kullanılıyormu? Yine evet. Eğer kalkarsa kimse endişe etmeyeceğinden trafik çoğalır mı? Evet, bu da bize yavaşlık olarak geri döner. Tekrar söylüyorum kalkmasın demiyorum, kalksın, kalksın da hiç olmaz sa altyapı da iyileştirilsin.

wmaraci
reklam

siyahh siyahh SEO Danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 2199
  • Beğeniler 771 / 487
  • Ticaret 18, (%100)
Geçmeyi düşünüyorum bu aralar

Kayrahan Kayrahan Atatürk Kullanıcı
  • Üyelik 31.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek E-Ticaret Yöneticisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 484
  • Beğeniler 69 / 117
  • Ticaret 1, (%100)
Kotasını yiyim ya hız sorununu halletsinler önce. 3-4 Mbps ile iş yapmaya çalışıyoruz. 16 dan açıyorlar kapıyı ama tırt, bahane hazır "alt yapı" düzeltin o zaman alt yapıyı ben mi düzeltim yani.

abdilaka abdilaka WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 39 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Benim akn 15inde sıfırlanıyor firma ve aboneye göre değişiyor. Ancak akn nin altyapıyla alakası yok dandik Avrupa ülkeleri altyapı falan olmayan Macaristan Sırbistan Avusturya gibi az gelişmiş ülkelerde 500 mbps hızı TL ile 30-40 TL ye kullanıyor insanlar.

wmaraci
wmaraci

muslumcu46 muslumcu46 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci - Muhasebeci
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 198
  • Beğeniler 108 / 24
  • Ticaret 2, (%100)
16mpbs hız veriyor aylık 60 lira, akk 150gb idi ama çok şükür sınırsız yazıyor kurtuldum akk'den darısı kurtulamayanların başına inşallah.
Ek olarak bu akk belasının alt yapı ile kesinlikle herhangi bir alakası bulunmamakta. Kapatalizmin oyunu bunlar. :)

www.androidoyunkenti.com
www.bayandoktoru.com

felsefesizfilozof felsefesizfilozof Yetenek Avcısı Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek ogrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad D** I**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 12 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
İkamet ettiğim yerde nerdeyse tüm internet sağlayıcılarını denedim, alt yapı sebebiyle alabildiğim en yüksek hız 8mbps. AKN kalktı hızım hala aynı, 1080P de rahatça video izleyebiliyorum, tek sıkıntı indirme yaparken hız 800-1000 aralığında. O da iyileşse süper olacak

www.yetenekavcilari.net | Geleceğin yetenekleri burada
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al