-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Burada sanki servis sağlayıcıyı savunuyormuşum gibi bir algı oluştu, öncelikle öyle bir şey yok, zaten dediğim gibi 16mbit servis alıyorum ama hiç yarısını bile görmedim, kesintiler de cabası.. Benim kastettiğim sonuçta fiziksel bişi öyle değil mi? Net çökmez arkadaşlar, yavaşlar!.. Kablolar belli oranda yükü taşımak için üretilir. Akan veri çoğalırsa trafik daha da yoğunlaşır, bu da yavaşlama olarak geri döner. Kim ne derse desin AKK yüzünden kullanıcılar hd yerine daha düşük videolara yöneliyor mu? Cevabı : Evet. AKK yüzünden internet daha dikkatli kullanılıyormu? Yine evet. Eğer kalkarsa kimse endişe etmeyeceğinden trafik çoğalır mı? Evet, bu da bize yavaşlık olarak geri döner. Tekrar söylüyorum kalkmasın demiyorum, kalksın, kalksın da hiç olmaz sa altyapı da iyileştirilsin.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Geçmeyi düşünüyorum bu aralar
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kotasını yiyim ya hız sorununu halletsinler önce. 3-4 Mbps ile iş yapmaya çalışıyoruz. 16 dan açıyorlar kapıyı ama tırt, bahane hazır "alt yapı" düzeltin o zaman alt yapıyı ben mi düzeltim yani.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim akn 15inde sıfırlanıyor firma ve aboneye göre değişiyor. Ancak akn nin altyapıyla alakası yok dandik Avrupa ülkeleri altyapı falan olmayan Macaristan Sırbistan Avusturya gibi az gelişmiş ülkelerde 500 mbps hızı TL ile 30-40 TL ye kullanıyor insanlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci - Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
16mpbs hız veriyor aylık 60 lira, akk 150gb idi ama çok şükür sınırsız yazıyor kurtuldum akk'den darısı kurtulamayanların başına inşallah.
Ek olarak bu akk belasının alt yapı ile kesinlikle herhangi bir alakası bulunmamakta. Kapatalizmin oyunu bunlar. :)
www.androidoyunkenti.com
www.bayandoktoru.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
D** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İkamet ettiğim yerde nerdeyse tüm internet sağlayıcılarını denedim, alt yapı sebebiyle alabildiğim en yüksek hız 8mbps. AKN kalktı hızım hala aynı, 1080P de rahatça video izleyebiliyorum, tek sıkıntı indirme yaparken hız 800-1000 aralığında. O da iyileşse süper olacak
www.yetenekavcilari.net | Geleceğin yetenekleri burada