lostyazilim

Vpn Alacağım Biraz Bilgi İstiyorum.

18 Mesajlar 7.734 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

EmirhanErgul EmirhanErgul WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 75 / 59
  • Ticaret 5, (%100)
Tatildeyim ve 3G ile aldığım 4GB internet 2 gün içerisinde bitti. şuan hızım 98KB ve 21MB dosyayı 50dk'da indiriyorum. Kısacası kısıtlamanın tanımı, biraz araştırdım ve vpn'yi keşfettim ilk olarak webadam'dan almak istedim fakat vpn servisini durdurmuşlar.

Bunun üzerine arayışa geçtim fakat internet o kadar yavaş ki 3 siteye bakacağıma 1 konu açar yardım beklerim dedim. Önericeğiniz mobil ödeme ile vpn satan firmaları yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

wmaraci
reklam

GizemliLORD GizemliLORD Tof AŞ-K Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1335
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)
....

VPS sandım :) pardon..
melankolia EmirhanErgul

kişi bu mesajı beğendi.

Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/

JpnTr26 JpnTr26 EskişehirSpor! Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 653
  • Beğeniler 319 / 175
  • Ticaret 3, (%100)
http://www.teknoseyir.com/100224/vpn-ile-guvenli-internet-baglantisi-nasil-yapilir/ bu siteye göz atarak vpn hakkında ha fazla bilgi alabilir ve ücretli olan siteleri inceleyebilirsiniz umarım yardımcı olur :)
EmirhanErgul

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 75 / 59
  • Ticaret 5, (%100)

Gizemli LORD adlı üyeden alıntı

Sanırsam VPN alma amacın sadece,internet kota sorununa çözüm olacağını düşünmeden dolayı..

Şunu söyleyim ki bir kaç gün bende köye geçeceğim için bir süre bahsettiğiniz minumun hızlarda Edge ile bağlanacağım.

Edge hızında VPN'ye bağlanabilirsin;lakin internetin yavaş olduğu için uzak bilgisayarda gerçekleşen işlemler sana geç yansır bu sebeple dona dona gelir sana görüntü,kota sorununa pek bir çözüm olmaz.

EK: VPN'den çok müthiş hızlarda dosya indirebilirsiniz saniyede 20-40 MB gibi ama o indirdiğin dosyaları VPN'den kendi bilgisayarına çekmek istediğinde burada hızı belirleyen faktör yine elinde ki mevcut internet olacak çünkü uzaktan kendi PC'ne veri indireceksin.

Sözün kısası VPN'lerde internet yıldırım gibi hızlı ama istediğin gibi verimli bir şekilde kullanabilmen için mevcut internetinin de belirli bir seviyede olması gerekir.

Hocam açıklama güzel olmuş, fazla bir bilgim yoktu daha da bilgilendim önce ki okuduğum makaleler de sadece vpn nedir'i açıklıyorlar. Buradaysanız bir soru daha sormak istiyorum. Vpn aldıktan sonra tekrar 1GB'lık paket alsam onun AKK düşmeye devam eder mi yoksa sabit kalır mı:?
GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

kelebek kelebek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 3142
  • Beğeniler 60 / 764
  • Ticaret 5, (%100)

EmirhanErgül adlı üyeden alıntı

Hocam açıklama güzel olmuş, fazla bir bilgim yoktu daha da bilgilendim önce ki okuduğum makaleler de sadece vpn nedir'i açıklıyorlar. Buradaysanız bir soru daha sormak istiyorum. Vpn aldıktan sonra tekrar 1GB'lık paket alsam onun AKK düşmeye devam eder mi yoksa sabit kalır mı:?

Bildiğim kadarı ile internet kullanımını etkiemiyor.Sadece başka bir ülkeden giriyormuş gibi görünüyorsunuz.VDS gibi düşünülebilir.

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)
https://www.sadecehosting.com/bireysel-vpn.php

• Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 75 / 59
  • Ticaret 5, (%100)

Hocam turkcell mobil ödeme yoktu galiba burada banka ile ödemek isterdim fakat buraya en yakın banka 50KM uzakta tatil yerinin merkezinde. :)

Ek Olarak:

Hocam turkcell mobil ödeme yoktu galiba burada banka ile ödemek isterdim fakat buraya en yakın banka 50KM uzakta tatil yerinin merkezinde. :)
GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

GizemliLORD GizemliLORD Tof AŞ-K Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1335
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)

EmirhanErgül adlı üyeden alıntı

Hocam uzak bilgisayardan görüntü aktarımı ve uzak bilgisayara bağlantı işlemi esnasında sonuçta bilgisayarınıza veri indiği için harcar yine...

Siz bende sadece nette dolaşmak için alacaksanız boşuna almayın hocam. Kota sorununa başka çözümler bulmaya çalışın.

Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/

• Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 75 / 59
  • Ticaret 5, (%100)

Hocam uzak bilgisayardan görüntü aktarımı ve uzak bilgisayara bağlantı işlemi esnasında sonuçta bilgisayarınıza veri indiği için harcar yine...

Siz bende sadece nette dolaşmak için alacaksanız boşuna almayın hocam. Kota sorununa başka çözümler bulmaya çalışın.

Hocam derdim kota ile değil aslında AKK ile AKK'yi geçince hız 96KB oluyor ve internet çekilmez oluyor. Ne video izleyebiliyorsun ne oyun oynayabiliyorsun nede facebook'ta rahat rahat dolaşabiliyorsun. :(

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

Sanırsam VPN alma amacın sadece,internet kota sorununa çözüm olacağını düşünmeden dolayı..

Şunu söyleyim ki bir kaç gün bende köye geçeceğim için bir süre bahsettiğiniz minumun hızlarda Edge ile bağlanacağım.

Edge hızında VPN'ye bağlanabilirsin;lakin internetin yavaş olduğu için uzak bilgisayarda gerçekleşen işlemler sana geç yansır bu sebeple dona dona gelir sana görüntü,kota sorununa pek bir çözüm olmaz.

EK: VPN'den çok müthiş hızlarda dosya indirebilirsiniz saniyede 20-40 MB gibi ama o indirdiğin dosyaları VPN'den kendi bilgisayarına çekmek istediğinde burada hızı belirleyen faktör yine elinde ki mevcut internet olacak çünkü uzaktan kendi PC'ne veri indireceksin.

Sözün kısası VPN'lerde internet yıldırım gibi hızlı ama istediğin gibi verimli bir şekilde kullanabilmen için mevcut internetinin de belirli bir seviyede olması gerekir.

VPN demiş Mesut kanka VPS / VDS değil :D

Kısaca açıklama gerekirse;
VPN; İnternette gerçekleştirdiğiniz her harekette dijital izler bırakmadan, mahremiyetinizi koruyarak kısıtlama olmaksızın tüm internet sitelerine özgürce erişim sağlamanızı sağlayan bir alt yapıdır.

Yani anlayacağınız üzere VPN sadece sizi internette gezerken IP adresinizi vs. bilgilerinizi gizlemeye çalışır. VPN internet hızınızı veya kotanızı ne fazla ne az kullandırtır. Nede hızınızı arttırır. Hatta internet hızınız 100 mbps fiber falan ise VPN alt yapınız sizin internet hızınızı kaldırmayabilir ve size daha düşük hızda internet sunar.

VPN MİNİ ÖZET = GİZLİLİK
GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al