qikiki
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar Youtube'a telif hakkı sorunu olmadan nasıl yüklerim. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
bir ara denemiştim şarkı dosyasının adını değiştirdim kendime göre oldu fakat bir süre sonra yine telife girdi ondan sonra hiç uğraşmadım bence sizde uğraşmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam 10 - 15 saniye'de ve şarkının sesini bozarsan girmez diye biliyorum. Örnek şarkıyı söyleyen sanatçının sesini kalınlaştırıp incelterek
Ek Olarak:
Crewx adlı üyeden alıntı
bir ara denemiştim şarkı dosyasının adını değiştirdim kendime göre oldu fakat bir süre sonra yine telife girdi ondan sonra hiç uğraşmadım bence sizde uğraşmayın.
Youtube sesten tanıyor adını ne yaparsan yap seni bulur.
Blogger Sorunlarınıza Çözüm Üretilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Programlama
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sarkıyı 0.2x gib hızlandıranlar var. bas tiz ayarıyla oynayanlar var.orjinalini bozmadan geçemezsin :D
qikiki
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İlk 10 15 saniye demişsiniz ya mesela ilk 10 15 saniye hiçbirşey girmesem bile yine de telif hakkına girer galiba. Yani dediğiniz gibi ses ayarlarıyla oynamadan telif hakkı belasından kurtulamıcam. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende yüzlerce üçüncü taraf içeriği müzik var ama youtube ellemıyor çünkü davacı reklam gösterımınden para kazanıyor bildiğim..yüzlerce telıf hakkı içeriği olduğu halde telif durumu iyi gözüküyor..hiç bir uyarıda almadım..davacı reklamdan kazandığı sürece youtubede sorun olmuyor..ancak şikayet gelirse videoyu silersin olur biter..
www.unutulmazezgiler.info