Merhabalar.

Her gün sizlere yeni airdrop paylaşımları yapmaya çalışıyorum. Şu anki konumuz da bir önceki airdropuna katıldığım ve borsa listelenmesi sonrası bir miktar fiyatı düşünce bolca ekleme yaptığım ve stake attığım AGENOR coinin Türkiye için düzenlenen airdropunu paylaşacağım.

https://giv.gg/r/XSmYZD-LFVQZE linkinden airdrop sayfasına ulaşabilirsiniz.



Öncelikle projenin sitesi

www.agenorcoin.com

https://agenorcoin.com/Agenor-Whitepaper-v1.pdf whitepaperı burada. Türkçesi de mevcut telegram grubunda.

Maksimum 100.000.000 adet token var ancak bu rakam 2070-2080lerde ulaşılacak şekilde bir üretim tasarlanmış.

Genel olarak bunları söyleyebilirim.



Geçtiğimiz ay ilk borsa listelemesi sonrası bugün bir borsada daha listelenen Agenor, mobil ve bilgisayar cüzdanları bulunan, bir ay içerisinde kripto para ödeme yöntemlerinde kullanılacak olan ve Temmuz ayı sonrasında Kripto para ATM si şeklinde dünyanın birçok yerinde yer almaya başlayacak olan proje, 1.5 dolar ile çıkış yapsa da borsada 0.10ları görüp 0.50 dolarlar seviyesine geldi. Şu an için fiyatın düşmesi airdrop sonrası özellikle Hintliler tarafından satış baskısının oluşturulması.

Bu airdropta da katılan ve tüm görevleri tamamlayan herkese 10 AGE verilecek. Şu an 5 dolar gibi olmasına rağmen zamanla çok daha değerli bir airdrop haline gelecektir.



Katılmak isterseniz aşağıdaki bağlantıdan ulaştığınız takdirde çok güzel ve açıklayıcı bir sayfa sizi karşılayacak. Youtube video linki de yine mevcut bu sayfada. Şimdiden bol kazançlar.

https://giv.gg/r/XSmYZD-LFVQZE