Genel Bilgi Ana Konu

1,5 yıldır piyasada Video Paylaş & Para Kazan sektöründe video evi adıyla lider olarak devam etmekteyiz. Bu süre zarfında 10k'dan fazla yayıncımıza ödemelerini gerçekleştirdik. Bunlara ait bazı ödeme dekontları facebook sayfamızda sürekli paylaşılıyor. ❱❱ Takip Edebilirsiniz.

Video Paylaş & Para Kazan

Sistemimiz youtube altyapılı olarak çalışmaktadır. Youtube'da bulunan herhangi bir videoyu sitemize üye girişi yaptıktan sonra video adı veya linkiye sitemiz arama bölümüden arama yaptığınızda ilgili videoya ulaşabilir ve paylaşabilirsiniz.

Link Kısalt & Para Kazan

İstediğiniz herhangi bir linki "Link Kısalt" servisimizden kısaltabilirsiniz. Kısalttığınız linklere özel resim ekleme, resmi hedef siteden çekme, resime play ve gif ikonu görünümü verme gibi enfes özellikler bulunmaktadır.

Sayım & Ücretlendirme

Ücretlendirme ve sayım sadece mobil + wifi + tablet gibi mobil uyumlu cihazlar üzerinden gerçekleşecektir. Ayrıca sistemimiz sadece Türkiye içi ve referer kaydı olan ziyaretçilerin sayımını günde 1 ip 1 defa olmak üzere yapmaktadır. Bu koşullara uyan ziyaretler 1.000 görüntülenme = 10 TL olarak ücretlendirelecektir.

Ekibini Kur & Daha Fazla Kazan

Paylaştığınız bağlantılara tıklayan ziyaretçiler sitemize kayıt olduğunda otomatik olarak ekibinize dahil olur. Ya da bunu kendi davet linkinizi kullanarak yapabilirsiniz. Ekibinize de bu işi öğrettiğinizde, ekibiniz toplam gelirinin %20'sine sürekli olarak bonus ekip kazancı adı altında sahip olacaksınız.

Ödemeler Nasıl & Ne Zaman Yapılıyor ?

Kayıt olduktan sonra tanımladığınız banka, ininal kart veya mobil hesaba talep ettiğiniz ödeme her ayın ilk haftası içinde düzenli olarak aktarılır (Net30). Haftalık 500 TL veya üzeri kazançlarınızda ise haftalık ödeme yapılır (Net7). Alt ödeme limitimiz: 50 TL

Kayıt & Paylaşım

Kayıt olmak için girdiğiniz bilgiler doğru olmalıdır. Kayıt sonrası girdiğiniz cep telefonunuza mobil onay gelmektedir.

❱❱ Kayıt olmak için TIKLAYIN.