lostyazilim
tr.link

3.000TL'ye internetten işinizi kurun Sadece 3 kişi ile sınırlı

25 Mesajlar 4.216 Okunma
lstbozum
tr.link

Lizvonrobe Lizvonrobe WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2019
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Adwords Uzmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad R** B**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 3 / 7
  • Ticaret 7, (%100)

MBarisTR adlı üyeden alıntı

Hocam 3000 TL'ye nasıl bir iş böyle? "Ticaret ve reklamcılık ile alakalı." demişsiniz de, biraz konuyu açıp bilgilendirme yapma imkanınız var mı?

Dropshopping benzeri bir eğitim mi satıyorsunuz? Tam detaylı pm alabilir miyim?

mlacivert adlı üyeden alıntı

detaylı bilgi alablirmiyim
bir tane satın aldım baklaım ne olacak bekliyoruz. sonuç mahkemede bitecek gbi duruyor. mart 20 ye kadar bekliyorum.
sizin hizmetiniz hakkında bilgi almak isterim

Peer adlı üyeden alıntı

3000 tlyi kazanması siz nasıl garantileyeceksiniz. tek şartınız 3k ödemeyi kanıtlamanız demişsiniz de pm alabilirim.

nopios adlı üyeden alıntı

sana ne birader açım ama borç bulurum, yada zenginim ama fakir görünürüm, sen bi kazancı ispat et bakalım 3000 verdim 5000 kazanacak mıyım

mlacivert adlı üyeden alıntı

ben artık bu tip ilanların yayınlanmaması taraftarıyım.
forumlarda yayınlanınca adamların gerçekten iş yapmak için mi sazan avına çıkmak için mi ilan verdiklerinin garantisi yok.
anlat projeni detaylı şekilde ne yapacağını insanlar ona göre hareket etsin

budaks adlı üyeden alıntı

Detaylı pm alabilirmiyim

Napoleontr adlı üyeden alıntı

Hocalar kimse beni yanlış anlamasın ama madem kazanacağı garanti ne yapar eder bulursun o 3000TL yi yani neden kendim kazanacağım şeyi başkasına paslıyayım ki?

emreyilmaz06 adlı üyeden alıntı

Detaylı pm alabilirmiyim

Merhabalar arkadaşlar geç dönüş için kusura bakmayın o dönem satıştan vazgeçmiştim fakat tekrar satma kararı aldım https://www.adsreklam.net/hizmet/19/150tl-odeme-esikli-facebook-hesaplari-nasil-acilir- istediğiniz detaylar bu link üzerinde mevcut iyi forumlar dilerim.

wmaraci
reklam

• Üyelik 02.04.2019
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Adwords Uzmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad R** B**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 3 / 7
  • Ticaret 7, (%100)

anilcagliyan adlı üyeden alıntı

Yukarıda zaten söylemişler, bizden 3000 TL ödeme yapabileceğimizin durumunu göstermemiz için kanıt istiyor ancak kendileri hiçbir bilgi eklemesi gerçekleştirmemiş.

Benim **************m var teşekkürler.

Etrafta bu kadar ************** var iken bu söze alınmam ve kızmam haksızlık olur tabi bakın https://www.***.net/members/100832-adsreklamnet.html
bu benim *** profilim gerekirse pm ile teyit edebilirsiniz do landırıcı olsam bu profil ile çok daha yüksek dolandırdım ha yetmez diyorsanız https://www.adsreklam.net/hizmet/19/150tl-odeme-esikli-facebook-hesaplari-nasil-acilir- bu bölümü okuyun vaad ettiğimiz şeyin çalışır ve kullanılabilir olduğuna %100 emin olucak şekilde kanıtlayabilmenin yolunu açıkladık

Lecter Lecter WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2020
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Biomedical
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad K** Ç**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Detaylı bilgi almak istiyorum

• Üyelik 02.04.2019
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Adwords Uzmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad R** B**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 3 / 7
  • Ticaret 7, (%100)

Lecter adlı üyeden alıntı

Detaylı bilgi almak istiyorum

https://www.adsreklam.net/hizmet/19/150tl-odeme-esikli-facebook-hesaplari-nasil-acilir- buradan detaylı bilgi alabilirsiniz

wmaraci
wmaraci

mlacivert mlacivert WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek kamu
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** L**
  • Mesajlar 122
  • Beğeniler 42 / 19
  • Ticaret 1, (%100)
linkteki yazınızı okudum . Mali kriz nedeni ile 3 kişiye satış? toplamda 9 000 tl
sizi mali krizden nasıl çıkartır?
dediğiniz işi nihayetinde birilerine reklam satışı yapmak. seo uzmanısınız bu sekilde ben 3 kişi bulsam siz 300 kişi bulursunuz 50 liradan satsanız 15000 tl yapar.

facebook zaten önce reklam verip sonra hesap kesiyor.
siz bir profil açar sonrada 1 ay içinde 3 5 tane 5 10 liralık reklam verirseniz ve daha sonra reklam çıkıp kredi kartınızı iptal edip yada limiti sıfırlarsanız reklamınız yayınlanır ve facebook sizi borçlu bakiyede gösteririr. sonra hesabı kapatır gidersiniz

bilemiyorum. güven meseleisnde yazınızı referans vermişsiniz ancak yazının kendisde referansa muhtaç.

Not: kimseyi itham etmek istemiyorum ancak bu mecraların artık daha saplıklı bilgi paylasımı ile dönmesi lazım.
çok sıkıştım elimdeki araba 100 000 ediyor ama 10 000 e vreicem pek mantıklı gelmiyor.

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al