Forumda son iki gündür “400–800 TL kazanma” başlıklı paylaşımları gördüm, fakat kimse net bir şekilde anlatmamış. Ben üşenmedim, gidip denedim. Öncelikle şunu bilmenizi isterim: 800 TL’yi çekmek için yaklaşık 1 saatinizi harcamanız gerekiyor. Ayrıca referans linkiyle kayıt olmanız önemli. Neden derseniz, hem fazladan çark çevirme hakkı kazanıyorsunuz hem de 2 kişi davet etme zorunluluğunuz ortadan kalkıyor.
1. Adım:
Size attığım linke tıklayın. https://os8.me/RAr2BM= Karşınıza “Google Play’de aç” veya “Uygulamayı aç” seçenekleri çıkacak. “Google Play’de aç” seçeneğini seçin, ardından yönlendirildiğiniz sayfadan uygulamayı indirip yükleyin.
2. Adım:
Profilinizi doğrulamak için yüzünüzün göründüğü bir adet fotoğraf yükleyin. Ardından doğrulama işlemini tamamlayın. Daha sonra sağ alt köşedeki “Görev Merkezi” butonuna tıklayın.
3. Adım:
Çarkı çevirin ve biraz aşağıya inin. “Seste durma” kısmını bulun, sesinizi kapatın ve 15 dakika bekleyin. Bu aşamaya kadar yaklaşık 8 dolar kazanmış olacaksınız.
4. Adım:
Bu noktada parayı hemen çekemiyorsunuz. Sizden 1 ila 3 kişi arasında davet etmeniz istenecek. Bu kısım tamamen sizin kontrolünüzde.
5. Adım:
Sağ alt köşeden profilinize girin, “Para Çek” kısmına tıklayın. Bilgilerinizi girerek kazancınızı çekebilirsiniz.