AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Adcash başvurum onaylanmış windowsphoneindir com sitem için reklamları yerleştirdim bir adet manşet altında var rastgele olarak ayarladım ana sayfanın altında ipuçları bölümünün yanında oyun reklamlarını yayınladım (hangi reklamın yayınlanmasını seçebiliyorsunuz) bir adette yazıların başında oyun reklamı var bir adetde kategorilerde var mesala üstte bulunan barda en iyi uygulamalara tıklarsanız yazıları listelediği bölümde üstte reklam var
Reklam yerleşimleri olmuş mu ? ve bu reklam firmasını kullanmaya devam etmelimiyim uygulama indirme sayfasında indir butonlu reklamlar var onlardan koymak istemedim kullanıcıların küfür edip siteden nefret etmesini istemem sonuçta bende o tarz reklamı olan sitelere aynı tepkiyi veriyorum :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
eğitimci, akademisyen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba, bu yerleşimler para kazandırıyor mu? Sizin sitenize özel değil bu durum, Türkiye sorumlusu bir arkadaş vardı, o yalnızca insider için ödeme yapıldığını söylemişti.
Mesela panelinizden görünür ne kadar kazanç olduğu. Gelişmeler nedir? Çünkü boşu boşuna kazançsız reklam yayınlamayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
eğitimci, akademisyen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba, yerleşik banner reklamlardan değil de Site-Under ve Interstitial reklamlardan kazanç sağlanıyor bildiğim kadarıyla. Türkiye sorumlusu Aidan isimli bir arkadaş vardı onunla konuşun bence. Burada da yardım etmişti. Ben iki kez ödeme aldım, ödemelerde sorun yok, lakin kazanç gösterim/tıklama bazında da olsa çok düşük. İçinde birikmiş yüklü bir tutar var, fakat kullanmıyorum bu yüzden.