Bu yöntemi pek çok kişi kullanıyor ve hala harika işliyor. Sizlerle paylaşmama izin verin.
Başlamadan önce, devam edin ve Adsterra’ya kayıt olun
Sizi bu yazıyı sonuna kadar okumaya ve bu yöntem ile kazanç elde eden kişilerin kazançları’nı görüp nasıl yaptıklarını öğrenmeye davet ediyorum.

[COLOR=#EB6B56]Temmuz:[/COLOR]


[COLOR=#EB6B56]Ağustos:[/COLOR]


[COLOR=#EB6B56]Eylül:[/COLOR]



Toplam kazanç: 3 ayda 29,54K $.
12,1K $ (Temmuz) + 6,94K $ (Ağustos)+ 10,5K $ (Eylül)

[COLOR=#EB6B56][FONT=Arial Black]Bu miktarlarda olan parayı kazanmak için:[/FONT][/COLOR]
1) Trafik kaynağı
2) Trafik gönderebileceğin açılış sayfası
3) CPM (Bin Gösterim Başına Maliyet) reklamları - trafikten para kazanmak için


ABD trafiği için yüksek oranlara sahip 1. seviye ülkelere bir CPM ağı gönderme planı yapın. Yatırılan para ile kazanç arasındaki fark sizin kâr oranınız olacaktır.
1. seviye trafiği elde etmek için Facebook'u düşünününyordum, ancak ABD trafiği için CPS (Tıklama başına maliyet) oldukça yüksek. 9 cent çok fazlaydı. Daha ucuz bir şeye ihtiyacım vardı.
Google Adwords ve Bing, yani Microsoft Advertising arasında seçim yapımak gerekiyor. İkincisini seçin.

Neden?
Bing'deki tipik bir kullanıcının genellikle 35 yaşın üzerinde, çoğunlukla 55 ile 64 yaşları arasında olduğunu ve çoğunun ebeveyn olduğunu söyleyen bazı araştırmalar buldum. Bing Ads kitlesinin üçte birinin
100.000 $ veya daha fazla hane geliri vardır ve ortalama arama motorlarına kıyasla Bing ile %22 daha fazla çevrimiçi zaman harcanmıştır. Yani Bing kullanıcıları daha fazla para kazandırmaktadır! CPM için oldukça iyidir.

30+ yazı ve Bing aracılığıyla reklamı yapılan özel bir yazı içeren bir Blog oluşturun. Yazı başka bir web sitesine yönlendiriyor (ve benim web siteme). Bu web sitesinde kullanıcılar belirli bir işlem yapmalı ve ilerlemek için reklamların bulunduğu bir butona tıklamalıdır.

Trafikten para kazanmak için Adsterra doğrudan bağlantısını kullanındım. CPM reklamları olduğu için gösterim başına ödeme yapıyorlar. Bu sebeple onları seçintim. Ayrıca Bitcoin olarak ödeme yapabiliyorlar ☺

Ardından biraz araştırma yaptım. Benimkine benzeyen ve SEMrush kullanan benzer bloglar buldum (ahrefs, Ubersuggest, Moz, vb. kullanabilirsiniz) ABD için iyi arama hacmine ve düşük CPC'ye sahip Ücretli anahtar kelimeler buldum.

Facebook'ta 9 cent ödemek yerine, bu yöntemle CPC'mi sadece 5 cent'e düşürmeyi başardım!

2 buçuk aylık çalışma sonucunda trafiğe toplam 17,78K $ harcadım ve 29,54K $ kazandım.

Sonuç olarak, net kârım 11,8K $, bu da yatırım getirimi %66 yapıyor

Umarım bu bilgilendirmeyi keyifle okumuşsunuzdur! Bir beğeni bırakın ve arkadaşlarınızla paylaşın. Eğer bu gönderi 100 beğeniye ulaşırsa, biraz para kazanmak için Snapchat trafiğini nasıl kullanacağınızı anlatacağım!

Bu yazıyı severek okuduysanız ve bu yöntemi kendi başınıza denemek istiyorsanız, lütfen Adsterra CPM doğrudan bağlantı reklamlarına başvurmak için referans kayıt bağlantımı kullanın:

https://publishers.adsterra.com/referral/1fYa9urR7Y
[COLOR=#EB6B56]NOT: KONU ÇEVİRİDİR. [/COLOR]
Bol şans!