lostyazilim
tr.link

'AdvPays' ile günde +300 TL kazan!

7 Mesajlar 1.774 Okunma
lstbozum
tr.link

kemalizafer kemalizafer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Ben 21 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. Bölümüm bilgisayarla alakalı olduğundan bilgisayar başında zaman geçirmeyi seviyorum ve bu yüzden çoğunuz gibi bende uzun zamandır internetten para kazanma yollarını arıyorum. Eminim benim gibi çoğunuzda bunu yapmak için türlü yollar denemiştir. Reklam, hit, toloka, anket, vs. vs.. bir sürü yol denedim fakat hiçbirisi işime yaramadı. Kazandığım para harcadığım zamana kıyasla solda sıfırdı. Ama geçenlerde bu siteyi buldum ve umutlarım tekrar yeşerdi diyebilirim. Hepimizin kazanması içinse bunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Çokta uzatmadan başlayalım.

Öncelikle para kazanacağımız sitenin adı AdvPays. Bu site Rus sitesi olduğundan içindeki içeriklerin hepsi Rusça. Ama gözünüzü korkutmayın çünkü sitenin işleyişi oldukça basit. Sitede para kazanmak için yapmanız gereken tek şey size verilen doğrulama kodlarını girmek ve her doğrulama koduna belli bi miktar para kazanmak. Size lazım olacak olan bütün kısımları video'da anlatıcam ve video'nun altına da kısa bir özet geçerek konuyu bitiricem. O yüzden video'yu ve yazıyı sonuna kadar takip edin.

-Sitemize girelim..

Sitemizin Linki --> AdvPays

-Video'yu açarak adım adım ilerleyelim.

Video Linki --> https://youtu.be/jzIjlJEFc9o

Özetleyecek olursak; İlk önce sitemize kayıt oluyoruz. Daha sonra profil sayfamızın ortasında bulunan koyu mavi linke tıklayarak para kazanma bölümüne geliyoruz. Doğrulama kodlarını girerek bakiyemizi arttırmaya uğraşıyoruz. (her doğrulama kodu 3 rus rublesi) 7000 rus rublesine kadar böyle devam ediyoruz. Ve profil sayfamızda bulunan referans linkimizi kullanarak referanslarımızı çoğaltmaya çalışıyoruz. Toplamda 40 referansımız ve 7000 rus rublemiz olduğunda para çekme talebi yollayabiliyoruz ve kısa bir zamanda onaylanıyor. Bu arada şuan da 7000 Rus Rublesi yaklaşık olarak 315 TL civarında. Burada ne kadar kazanıcağınız tamamen size kalmış. Ama tahmini günde 5000-10000 rus rublesine kadar uğraşarak yapılabilir. Fazlası zarar tabi ki :)

Konu hakkında merak ettiklerinizi ve sorularınızı konu altına yazabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Son olarak referans linkime tıklayarak kayıt olursanız minnettar kalırım :)
Referans Linkim --> http://vsd1715394.renov.xyz
Referans Linkim --> http://vsd1715394.renov.xyz

wmaraci
reklam

Sinan Sinan Grana Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3509
  • Beğeniler 1321 / 1320
  • Ticaret 97, (%100)
Referanssız linkide ekle.

• Üyelik 10.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Site ismini yazdığım için gerek duymamıştım ama düzelttim.

EranKucuk EranKucuk Oyun Medyası Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 923
  • Beğeniler 356 / 355
  • Ticaret 35, (%100)
Sistemin ne ile ilgili olduğuyla ilgili, nasıl çalıştığıyla ilgili hiçbir bilgi yok konuda, neye göre kullanacak insanlar bunu, sistem Rusça olduğuna göre, anlamaları da zor olacak zaten.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
resimli anlatım yapamadığım için bu kadar oluyo. sistemide az çok anlattım. daha doğrusu sistemlik bi durum olmadığını anlatmaya çalıştım. kayıt olunucak, ve orda para kazanman için doğrulama kodları girilicek, çekebilmen için referans ve para toplıycaksın, sonra çekiceksin. hepsi bu. oraya yazdıklarımda zaten bunun hepsini içeriyor.

Ek Olarak: güncel

LittleNodo LittleNodo Profil silinsin Kullanıcı
  • Üyelik 04.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 45 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Hiç ref bulamayan adam sadece kod girerek kazanır mı? :)

uzunlarpc uzunlarpc Uzunlar Pc Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1343
  • Beğeniler 259 / 258
  • Ticaret 22, (%100)
Ödemeyi Nereye Yapıyor ?
Ödeme Kaniti Varmi ?

Site Ayarları