Saatte 100 tl kazaniyosun 50 tl ye satman biraz tuhaf bari bedava ver senin cok isini görmez 50 tl zaten 100 tl kazaniyosan yani
Çok şükür kazanıyorum. İlk 3 kişiye 50 TL çünkü insanlar güvenmekte inanmakta sorun yaşıyor. Diğer insanların doğru söylediğimi bilmesi için 3 kişi yeterlidir diye düşünüyorum. 3 kişiden sonra inanmayan da kendisi bilir. Herkese iyilik yapacağım diye bir kaide yok :) 50 TL işimi neden görmesin kardeşim sigara kullanan bir insanın 2-3 paket sigara parası. Bedava vermeyi düşünmüyorum o kadar kafa patlatmışım bi karşılığı olmalı, prensip meselesi. Ayrıca 50 TL den çok çok çok fazla edecek bir metod.
"Tosuncuk" gibiler yol açtı bu ülkede. Artık istesenizde istemeseniz de önüne geçemezsiniz bunların.
Hocam kimseyi savunmuyorum ama eğer çiftlik bank devlet destekli veya devletin yapmış olduğu birşey olsaydı tarımın ve hayvancılığın bitmiş olduğu, samanı bile dışarıdan alan bir ülkede, çiftlik bank fikri bence son yılların en güzel fikriydi.
Patlayana kadar kaç kişiyi zengin ettiğini konuşmuyor kimse. Bitcoinin nerdeyse bedava dağıtıldığı yıllarda bitcoin üretmeye başlamış. Geçenlerde sanırım 1 Bitcoin 60.000$ civarlarındaydı. Tosuncuğun şansı biraz yaver gitse ülkemiz karardan farksızdı belkide ;)