Bee Network Nedir ?
Bee Network yakında piyasaya sürelecek olan beecoin isimli kripto paranın blokchain ağıdır. Yani beecoin'e arz oluşturmaya çalışan bir uygulama.

Bee Network Nasıl Çalışır ?
Uygulamayı telefonumuza indirip kayıt olduktan sonra. Ana ekrandaki arı simgesine 24 saatte bir defa tıklayarak bulut madenciliğini başlatmış oluyoruz. Böylelikle sistem otomatik olarak bize beecoin vermeye başlıyor.
Sistem ilk çıktığında saatte 1.6 bee verirken şu an saatte 0.8 bee coin veriyor. Yanda gördüğünüz tablodaki gibi belli kullanıcı sayısı hedefleri var. Uygulama bu hedeflere ulaştıkça verdiği coin sayısı da yarılanıyor. Bu yüzden erken katılmak önemli. Henüz 1 ay olmasına rağmen şuana kadar 500bin kişi üye olmuş durumda. Kullanıcı sayısı 1 milyara ulaştığında bee coin dağıtımı bitecek.
Bee Network'e yatırım yapmam gerekir mi?
Hayır. Yatırım yapmanızı gerektirmiyor sistem. Zaten sistemi güvenli kılan da bu.

Bee Network'e nasıl kayıt olabilirim ?
Google play veya apple store'dan uygulamayi indirdikten sonra, uygulamayı açarak facebook ya da telefon numaranız ile kayıt oluyorsunuz. Kayıt olurken sistem sizden bir referans istiyor. Referans olmadan kayıt olunamıyor. Size referans olan kişi bu şekilde maden kazma hızı kazanıyor. Siz de kendi refensınızı vererek daha çok kazanabilirsiniz. Tercih ederseniz referans kodum: weblemece

Bee Network Güvenli Mi?
Bu başlıkta artı ve eksi yönlerini değerlendirmek istiyorum. Yüzeysel olarak bakınca güvenilmeyecek bir tarafı yok. Çünkü hiç bir yatırım yapmıyoruz. Bir kaybımız olma tehlikesi yok. Beni en çok etkileyen tarafı bee.com alan adını 10 yıllık kiralamış olmaları. Çünkü kısa site adları çok çok pahalıdır. Milyar dolarlardan bahsedebilir. Bir başka etkilendiğim yönü ise true wallet'a baktığımız orada bee isimli bir token olması. Yani borsaya girmeye kararlılar. Açıkçası yeni çıkan coinlere pek güvenmiyorum. Ve çoğunun da piyasaya girişiyle ilgilenmedim. Bir çoğuda piyasaya girmeden çekildi. Fakat bunun içinde bulunmak istedim.

Bee Network'ten Nasıl Para Kazanabilirim?
En önemli soru aslında bu. Nasıl para kazanır ve nasıl ödeme alırım. Şu anlık doğrudan bir ödeme alamayız. Çünkü para (kripto para adayı) henüz piyasada yok. Erken katılmamız bu yüzden önemli. Para piyasaya girdiği zaman kazandığımız bee coin kadar tl kazanabiliriz.

Ne Zaman Piyasaya Girer?
Paranın piyasaya girmesi için önce bu parayı kullanan insanlar olması gerekli. Bu uygulama işte bu işe yarıyor. Yani bize para vererek borsaya girmesi için olan bir gerekliliği karşılıyor aslında. 1 milyar kullanıcı olduğunda para piyasaya girecek. 2022 yılında 1 milyar kullanıcaya ulaşamasalar bile gireceklerini söylediler. Benim düşünceme göre bu ivme ile 2022'den daha önce 1 milyar kullanıcıya ulaşacaklardır.
referans:weblemece

Bu yazı https://weblemece.blogspot.com/2021/01/kripto-para-kazanma-bee-network-nedir.html adresinden alınıp tarafımca yazılmıştır.