Herkese merhaba,
Beruby'i 02.10.2013 tarihinde aktif kullanıma başladım ve başlar başlamaz. Yapılanlar: arkadaş daveti, fırsatlar sekmesindeki ziyaretler ile kazanç:
5.12TL ilk gün için hiç de fena deği.
Ve ilerleyen günlerde websitelerinde paylaştığım yazılarla vs. Tarih: 06.10.2013 En başarılı 500'de #14. sıra, Tarih: 20.10.2013 En başarılı 500'de #10. sıra bugünden sonra haftada 1 girebildim sisteme işlerimin yoğunluğundan dolayı. Ve an itibariyle En başarılı 500'de #7. sırada bulunmaktayım.
Şu anda;
9.18TL onaylanması gereken bakiye,
23.72TL (çekilebilir) onaylanan bakiye bulunmakta.
Yaklaşık olarak kazançlarınız 2 ay sonra onaylanıyor. Eğer ilgilenseydim bu kazançlar 4-5 kat daha fazla olabilirdi. Gerek kayıt olarak, gerek ziyaret, gerekse mevcut kuponları kullanarak sitelerde hem indirim kazanabilirsiniz hem de yaptığınız alışverişlerden komisyon alabilirsiniz
(!).
Merak ettiğiniz, sormak istediğiniz sorular var ise sorabilirsiniz.Şu anda; davet ettiğiniz kişi başına 0,50Krş kazanıyorsunuz, bilginize
Yukarıdaki Beruby logosuna tıklayarak genel profilime ulaşabilirsiniz.Ek Olarak: Arkadaşlar 05.12.2013 tarihinde saat 00:40'da ödeme talebinde bulundum, aynı tarihte 14:45'de ödeme yapılmış. Tüm resimleri birleştirdim buyrun;
Bol kazançlar