lostyazilim
tr.link

Bilgisayarını Açık Tutarak Dolar Kazan $$$

3 Mesajlar 1.596 Okunma
lstbozum
tr.link

thisra thisra WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2021
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar size EarnApp uygulamasından bahsedecem.Site üye oluyoruz uygulamasını bilgisayarımıza kuruyoruz, sistem bizim internetimizi kullanarak bize internet hızımıza bağlı olarak günde 2-3 dolar arası ödeme yapıyor. Yani sistem bizim bilgisayarımızı bir vpn gibi kullanıyor. İnternet hızımız ne kadar yüksek olursa bizde o kadar iyi kazanırız. Interneti etkilemiyor ben şahsen kasma yavaşlama yaşamadım bağlantım 35mb . Sistem şuan paypal ve amazon gift card üzerinden ödeme yapıyor ama yakın zamanda kripto ve payooneer gibi ödeme yöntemleride eklenecekmiş. Yapmamız gereken aşağıdaki linklerden kaydolup uygulamayı bilgisayara kurup kayıt olduğunuz gmailden giriş yapmak. Giriş yapmazsanız kazanç başlamaz.

Akşama kadar bilgisayar başında olan yada bilgisayarı açık duran arkadaşlar deneyebilirler.

En kötü ihtimal ayda 30$ 40$ kazandığını düşünsek bile doların kur fiyatını söylememe gerek yok değil mi ? :D

Ek gelir olarak çok güzel bir sistem. Ödeme alan arkadaşlar var. Benim daha 2. günüm

Refli ve refsiz linki (Refli linkten üye olursanız sizde bende %10 daha fazla kazanırız)

REFLİ

https://earnapp.com/dashboard/signup?r=b4gvp9r

REFSİZ

https://earnapp.com

wmaraci
reklam

Paxera Paxera WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** I**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 3 / 17
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam bu iş biraz sıkıntılı biliyorsun değil mi?

VPN sunan şirketlere internetini kullandırıyorsun. Onlar da kullanıcılara senin internetin üzerinden yasaklı sitelere, illegal işlere bulaşma riskleri var.

Şöyle düşünürsek, neden ülkerlerin internet altyapılarıyla protokol imzalayıp yasal olarak VPN hizmeti vermiyorlar?

Yarın kapınıza bilişim gelebilir. Çocuk ****osundan- kredi kartı hırsızlığına- kara para transferinden akla hayale gelmeyecek işlerde ip adresinizin bulunduğu için gözaltına alınırsınız.

Derdinizi anlatana kadar hem binlerce lira harcarsınız hem de yaptığınız bu illegal internet paylaşımını açıklayamazsınız..

Yasalarca internetinizi bırakın VPN şirketlerine kullandırmayı. Kapı komşunuza vermeniz ve kullandırmanız bile suç.

Dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
kuvayi

kişi bu mesajı beğendi.

thisra thisra WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2021
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Dostum söylediklerin mantıklı ama şuda var illegal işlerde zaten senin sadece ip adresin değil mac adresin vs. bunları görebiliyorlar, yani benim olmadığım illaki bir şekilde çıkar ortaya. Fakat bu suç ise haklısın doğru. Bu açıdan düşünmemiştim bilgilendirmen için sağol. Şuda var benim ip şuan cgn ip yani aynı anda 100lerce kişi bu ip'yi kullanıyor adli bir durumda ip üzerinden değilde mac adresi üzerinden ulaşırlar diye düşünüyorum.. Peki sen ne düşünüyorsun bu konuda ?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al