Blog Yazarak Para Kazanma Yöntemleri



Blog yazarak para kazanma yöntemleri herkesin yapabileceği kolay işler arasında yer almaktadır. Blog yazarak para kazanma sizin uğraşlarınızla doğru orantılı olmak üzere her gün 1-2 yazı yazdığınızı varsayarsak 2 ayda sitenizden para kazanmaya başlayabilirsiniz. Blog yazmak için öncelikle kendinize uygun bir kategori seçmeniz gerekir. Eğer farklı farklı kategorilerden yazmak isterseniz de yazabilirsiniz fakat belli bir odak noktanız olursa ne yaptığınızı bilir, ziyaretçilerin sizden istediklerini daha geniş aktarabilirsiniz.

Blog yazarak para kazanma sektörü oldukça yaygınlaşmış yöntemlerden birisidir diyebiliriz. Bu işe hemen bir blog açaraktan yazılarınızı yazmaya başlayabilirsiniz.

Şimdi sizlerle Blog Yazarak Para Kazanma Yöntemleri adlı konumuzun girişini yapalım…

Google adsense ya da farklı bir reklam firmasından reklam alabilirsiniz;

Reklam firmaları sitenize reklamlar verir. Bu reklamlardan görüntülenme ve tıklanma sayısına bağlı olarak para kazanırsınız. Eğer reklam sitelerinden sitenize reklam almak istiyorsanız bizim site Google Adsensedir. Google Adsense ile Maksimum Kazanç Sağlama Yolları adlı konumuzu okumanızı tavsiye ediyoruz. Ayrıca bu yöntem Blog Yazarak Para Kazanma Yöntemleri arasında en önemli maddelerden birsidir.

Farklı sitelerden banner reklamı alabilirsiniz;

Sitenizin içeriği aynı yada yakın kategorili sitelerden banner reklamları alıp sitenizde yayınlayabilirsiniz. Sitenizin kalitesi ne kadar iyi olursa sitenize reklam vermek isteyenler o kadar fazla olacaktır. Siteniz çok kaliteliyse link çıkışlı reklam bile verip para kazanabilirsiniz.

Link kısaltarak para kazanabilirsiniz;

Eğer blogunuzda indirme linki veya çok önemli bir yere link çıkışı yapacaksanız bunu bir fırsata dönüştürebilirsiniz. Fazla hit alacağını düşündüğünüz linkleri kısaltarak hite göre para kazanmanız mümkün. Detaylı Link Kısaltarak Para Kazanma Teknikleri için Link Kısaltarak Para Kazanma (Detaylı Anlatım) adlı konumuzu okuyabilirsiniz.

Satış ortaklığı ile para kazanabilirsiniz;

Satış ortaklığı yaparak para kazanmak için sitenizin hiti günlük 1000-1500 olmasını gerektiren hususlardandır. Satış ortaklığı yapmak isterseniz örneğin sitenizin içeriği moda veya kadın üzerinedir. Avon, kadın kıyafeti vs. gibi herhangi bir firmanın ürünlerini sitenizde satarak satış ortaklığı yapabilirsiniz.

Sponsor Firmalar;
Kaliteli bir içeriğe sahipseniz kendi alanınızda ki firmalar, websiteleri vs. sitenize sponsor olmak isteyebilir veya kendiniz kendi sponsorunuzu aramaya başlayabilirsiniz…

Blog yazarlarının dikkat edecekleri hususlar;
Yazılarınızı tamamen özgün yazmaya dikkat edin. Farklı bir yerden kopyala yapıştır yapmanızı hiçbir şekide tavsiye etmiyoruz. Bu yöntem Google ve diğer arama motorları tarafından sevilmez hatta içeriği kopyaladığınız sitenin izni yoksa alıntı yaptığınız site sahibi tarafından mahkemelik bile olabilirsiniz.
Blog yazma serüvenine başlarken kesinlikle hangi konulardan hoşlandığınızı detaylı bir şekilde araştırın. Aksi taktirde ileride bu iş canınızı sıkmaya başlayacak sıkılmanıza neden olacaktır.
Rakiplerinizin verdiği bilgilerden daha fazla bilgi, konu başına daha çok içerik girmeye özen gösterin. Bu sizin kalitenizi ortaya çıkarıp sitenizin gözdeliğinin artmasını sağlayacaktır.
Blog yazarlığına başladığınızda ümitlerinizin olduğunu düşünerekten başlayın. Hergün ilk günkü gibi azimle işinizi yapın. Siteden hemen para kazanmak herkesin isteğidir fakat siz sabırlı olun. İlk önce yukarıda da dediğimiz gibi sitenizin kalitesini arttırın para sizin için 2. planda olsun.
Ziyaretçilerinizle ilgilenmeyi bilin. Gerek yorumlar gerek konu içeriği… Ziyaretçinin girdiği yorumu ciddiye alın ve dediklerini önemseyin. Konu içeriğini ile önce kendiniz tatmin olun baştan savma konu asla ama asla paylaşmayın bu size eksi olarak geri dönecekir.

Öneri !

Eğer şuan bir blog yazmaya karar vermiş iseniz. Bizim sizlere önerimiz bu işe blogspot ile başlamaktır. Google altyapısında bulunan blogspot hız ve güvenirlik konusunda sizlere sıkıntı çıkartmayacak seçili blog sitelerinden birisidir. Blogspot üyeliği için Google üyeliğinizin olması yeterlidir. Google hesabınız varsa blogger.com adresine giriş yapıp blogunuzu oluşturmaya başlayabilirsiniz.

[CENTER]İyi çalışmalar iyi kazançlar..!

[/CENTER]