İnternetten çabasız para kazanma işine pek inanmazdım ancak son bir yıldır. Youtuber olmak isteyenlerin, izleme, abone kasma isteklerini karşılamak için kurulan ve bize de gelir kapısı olan bir iki siteden bahsetmek istiyorum. Günde bir kaç saat ilgilenerek haftada en 15-20 lira gibi bir para kazanmak mümkün. Hele bir de otomatik izleme gibi seçenekler var ki bir şey yapmanıza gerek kalmıyor. Referans bulursanız ücret katlıyor. site isimleri şu şekilde.

https://youtubeabone.com/index.php?r=576711 Bu zamana kadar 900 lira aldım.
https://www.vidoix.com/r/6936 Bu zamana kadar 850 lira aldım.
https://e-sosyalx.com/?ref=54594 Bu zaman kadar 120 lira almışım

Bir kaç site daha var ama ödeme alma konusunda özellikle birinci olan anında ödeme yapmakta. ikincisi bir hafta içinde. Üçüncüsü ise bir gün içinde ödeme yapıyor. Çekim limitleri ilk sitede 5 lira, ikinci sitede 20, üçüncü sitede 10 lira.

Bunun yanında youtuber olmak isteyip abone, izleme ve beğeni kasmak isteynler için bulunmaz nimet. İlk sitede ne kadar faal olursanız o kadar çok kazanırsınız. Elbette rakamlar çok değil ama telefon uygulamarı, anketlerle falan internet telefon faturalarını ödüyorum. Bazı arkadaşlar elektrik parası ile karşılaştırma yaptılar. Ben zaten bilgisayar kullanacağım zamanlarda arka planda çalıştırıyorum.