-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bumerang değil de yazarkafenin az da olsa işe yaradığını düşünüyorum,en azından backlink alınıyor bedavadan.
cografyahane.com
Replay
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yazarkafe ne işe yarıyor yani ne yapıyorusun orada ?
caliptra
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
yazarkafeye kendi site içeriklerini giriyosun onlarda kendi ana sayfasında gösterip hit çekiyor sitene.
Replay
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki bumerang ne yapıyor ?
Serhan
fisaoptik.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Optisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Bumerang sistemi ,
Bumerang sana bir kaç kod veriyor onları reklam olarak sitene ekliyorsun. Sonra bu reklamlara rağbet gelirse ve sitenden reklam arayıcılığıyla hürriyet.com'a giden olursa üyelik seviyeni yükseltiyor. En son Platin Üye olabiliyorsun. Platin üyeler Yazarcafe'ye içerik gönderebiliyor , daha yüksek teklifler alıyorlar v.b. Sana belli zamanlar makale yolluyor bu makaleleri yayınlama karşılığında üyelik seviyene göre fiyat teklif ediyor. Bu fiyatları kabul eder ve yayınlarsan belli bir zaman sonra daha yüksek teklifler almaya başlıyorsun v.b Anca bu kadar özetleyebildim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hocam bumeranga üye oluyosun, oradaki şablonlardan sitene koyuyorsun başlangıç seviyesinde senin siteni hürriyetin altında yer alan hürlistte yayınlıyo hem gören gelmiş oluyo hem de backlink kazanıyosun. sitende yayınladığın şablonlar tıklandıkça gösterim sayısı artıyo. seviye atladığında ise yine hürriyetin altkısmında bulunan yazarcafede senin yazıların yayınlanıyo ara ara böylece sitene hit kazanıyosun.
bunun yanında bir de reklam kısmı var, sana reklam(tanıtım) yazısı yayınlamanı teklif ediyo, başlarda yazı başına 1 tl gibi düşük bir ücret veriyo zamanla tanıtım yazısı başına ücret teklifi artıyo. (şahsen ben bu yöntemi kullanmıyorum içeriğim kirlenmesin diye)
hepsi bu hocam.
Replay
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hmm yani ilk önce bumerang alıcam sonra o seviye atladıkca o yazar kafede benim yazılarımı yayınlıyacak :D hmm yani bu hit fake değil dimi natural yani