netbozum
wmaraci reklam

Çılgın Tavuklar / SÜPER BİR OYUN

4 Mesajlar 1.065 Okunma
Toplam 4 mesaj ve 1.065 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

fatihsaygili fatihsaygili WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yardımcı Pilot
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Çılgın tavuklar diye bir oyun varmış bende dün başladım. Hiç para yatırmadım ama günde 3-4 kuruş geliyor şimdiden .Ama 10 TL olacakmış yoksa paranı alamıyormuşsun. Bende 10 TL yatırmayı düşünüyorum oyuna. Sizlede paylaşmak istedim link vermek yasakmı bilmiyorum ama konu aç kısmında link ekle olduğu için yasak değildir diye düşündüm yasaksa adminler silsin konuyu. Linki vereyim
Bu linkten girerseniz bana referans olursunuz.
https://www.cilgintavuklar.com/kaydol.php?ref=402740
Şimdiden teşekkür ederim. Bunları
http://bizimleparakazann.tr.gg diye bir site var orada gördüm bunuda belirtiyim milletin hakkına girmeyim hayırlı günler :).

wmaraci
reklam

murat198564 murat198564 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 15 / 22
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam ödeme kanıtı bıraksaydınız daha iyi olurdu, bu sistemi kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarsa iyi olur

----
Geri Dönüşüm Projesinden Para Kazan Recyclix - Ödeme Kanıtlarıyla birlikte Aklınıza takılan konularda yardımcı olurum.

Üye olmak için kullanacağınız kod E175-FCEC-795B

Referans linkim: https://recyclix.com/?id=51a83290f9fb58

werfection werfection WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 374
  • Beğeniler 69 / 83
  • Ticaret 18, (%100)
Bir tanıdığım benim sayemde oyuna başladı. Şuanda günlük 100 bin üretim yumurtası var. Yani ortalama günlük 15 TL gibi bir rakam mı ne kazanıyor. Saatte 0,70 Kuruş gibi birşey olması gerek. Fakat bu sistemin sorunu şu. Para çekerken ödeme puanı diye birşey koyuyorlar.
Oda haftada 1,2 gün sadece siteye yüklüyorlar. Gidip site içindeki para ile AKÇE ile satın alıyorsun. 1 Ödeme puanı (1TL) = 1000 Akçe. Buraya kadar hiçbir sıkıntı yok. Fakat yükledikleri ödeme puanı 2000 adet ve binlerce user bulunuyor sitede. Doğal olarak yükledikten 10 dakika sonra bitiyor. Yani en fazla 50 ödeme puanı alabilirsiniz oda çok zor. Çünkü bitmiş oluyor. Uzun lafın kısası kasa her zaman kazanır muhabbetine döndürmüşler sistemi. He sorarsanız oynanmaz mı oynanır güzel görünüyor. Tabii ödeme puanı işine çözüm getirirseler....

fatihsaygili fatihsaygili WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yardımcı Pilot
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Bırakıyım

Ek Olarak:

werfection adlı üyeden alıntı

Bir tanıdığım benim sayemde oyuna başladı. Şuanda günlük 100 bin üretim yumurtası var. Yani ortalama günlük 15 TL gibi bir rakam mı ne kazanıyor. Saatte 0,70 Kuruş gibi birşey olması gerek. Fakat bu sistemin sorunu şu. Para çekerken ödeme puanı diye birşey koyuyorlar.
Oda haftada 1,2 gün sadece siteye yüklüyorlar. Gidip site içindeki para ile AKÇE ile satın alıyorsun. 1 Ödeme puanı (1TL) = 1000 Akçe. Buraya kadar hiçbir sıkıntı yok. Fakat yükledikleri ödeme puanı 2000 adet ve binlerce user bulunuyor sitede. Doğal olarak yükledikten 10 dakika sonra bitiyor. Yani en fazla 50 ödeme puanı alabilirsiniz oda çok zor. Çünkü bitmiş oluyor. Uzun lafın kısası kasa her zaman kazanır muhabbetine döndürmüşler sistemi. He sorarsanız oynanmaz mı oynanır güzel görünüyor. Tabii ödeme puanı işine çözüm getirirseler....

Düşüncen doğruama Pazar günleri ödeme puanı dağıtıyorlar 5 dakika içinde alabilirsin. 5 dakikadan sonra bitiyor. her pazar böyle bir etkinlik var. Ö.P. puanına çarelerden biriside referans. Referansın oyuna 10 TL yatırırsa sana 10 ÖDEME PUANI YÜKLENİYOR.

Ek Olarak:

murat198564 adlı üyeden alıntı

Hocam ödeme kanıtı bıraksaydınız daha iyi olurdu, bu sistemi kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarsa iyi olur

Gördüğünüz üzere arkadaşımın çektiği paralar. Hepside ödendi . Fazla sürmedi ödenmesi. Şu anda kara geçti.

Ek Olarak:

murat198564 adlı üyeden alıntı

----
BURAYA LİNK EKLEMİŞSİN ]

Yorumunda reklam yapman biraz tuhaf değilmi ? Bence reklamını konu açıp yapmalısın. Referansa çok önem veriyorsun galiba :) Dediğimi asla yanlış anlama :)

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al