lostyazilim
tr.link

Coin Madencilik ile sizde kazanın...

13 Mesajlar 3.186 Okunma
acebozum
tr.link

TeknoSef TeknoSef Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Sistem ve Ağ Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 4 / 8
  • Ticaret 2, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

arkadaş haklı, arkadaşın bilgisayarı ile alakalı bir şey değil zaten programın bünyesinde olan bir şey malware, trojan ve artemis içeren generic içeren bir yazılım, malware ve artemis kişisel bilgi çalma amaçlıdır, generic ise reklam yapan bir çeşittir kullanacak olan ve inanmayanlara duyrulur https://www.virustotal.com/tr/file/e8f157a1049e99640f787099b436fc7572938d9b5ce58b9a5705c36805a40755/analysis/1409928676/ denemeden önce bakarsanız kararınızı ona göre verirsiniz size çaktırmadan reklam yapan ayrıca bilgilerinizi alan resmi bir program internette siteyi araştırdığınız taktirde iyi yorumların yanında mağdur olanların daha fazla görebileceğiniz websitesi

Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Programı kurmadan da kazanılabilmektedir. Bu konuda bilgi konuya eklemedim ekliyor olacağım denendi ve programı kurmadan kullanmadan satın alarakta kazanmak mümkündür.

ayarcom adlı üyeden alıntı

Bildiğimiz keylogger'ın yasal versiyonu diyosunuz

Aslında öyle demesek daha mantıklı ama tabi incelemeleriniz sonuçu siz daha iyi bilir der programı kurmadanda kazanabilmekte olduğunu sizede iletmek isterim.

elektronikssl
webimgo

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

yllcn adlı üyeden alıntı

Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Programı kurmadan da kazanılabilmektedir. Bu konuda bilgi konuya eklemedim ekliyor olacağım denendi ve programı kurmadan kullanmadan satın alarakta kazanmak mümkündür.

Aslında öyle demesek daha mantıklı ama tabi incelemeleriniz sonuçu siz daha iyi bilir der programı kurmadanda kazanabilmekte olduğunu sizede iletmek isterim.

eklerseniz daha mantıklı olacaktırki bende siteyi inceledim eğer uygunsada referans üzeri yakıt olabilirim konunuzu baltalamak gibi hissetmeyin fakat arkadaşları bilgilendirmek istedim çünkü programı kullananlardan pek hoş geri dönüşler gelmemiş

TeknoSef TeknoSef Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Sistem ve Ağ Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 4 / 8
  • Ticaret 2, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

eklerseniz daha mantıklı olacaktırki bende siteyi inceledim eğer uygunsada referans üzeri yakıt olabilirim konunuzu baltalamak gibi hissetmeyin fakat arkadaşları bilgilendirmek istedim çünkü programı kullananlardan pek hoş geri dönüşler gelmemiş

Kesinlikle haklısınız. Ben o konuda hemen iletiyorum.

Program çalıştırılmadan kazanç sağlanabilmesi için siteden purchase contract alındığı taktirde bilgisayarın tüm gün acık kalması gerekmemekte olup acık bırakılır ise sadece ek gelir sağlayacağı tarafımdan tespit edilmiştir.

Ek Olarak: Yeni ödeme kanıtınıda ekledim umarım bir aksilik olmaz ise yarında paypal ile ödeme aldıktan sonra onuda burada paylaşacağım bilginize.

Ek Olarak: Yeni ödeme kanıtı

10.09.2014

Ek Olarak: Yeni ödeme kanıtlarım.

10.09.2014

11.09.2014

Ek Olarak: Yeni ödeme kanıtım.

15.09.2014

Neye çok üzüldüm herşey bire bir kopya ile konu acılmış bu arkadaşa gerçekten çok üzüldüm. Umaım gereken yapılacaktır. Tüm sorusu olanlara cevaplamak için hazırım.

Ek Olarak: 28.09.2014

29.09.2014

01.10.2014

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al