lostyazilim
tr.link

Cointellect.com * Günde 100 € Kazanma İmkanı * Paypal Ödeme

7 Mesajlar 2.787 Okunma
acebozum
tr.link

Hyperaktif Hyperaktif WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi İsteği ile İşsiz
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 162
  • Beğeniler 9 / 33
  • Ticaret 0, (%0)

<<<<< Cointellect Üyelik İçin Tıklayın >>>>>

Cointellect Nedir?

Cointellect bir cloud mining havuzudur. Siz programı indirirsiniz ve bilgisayarınızın CPU/GPU işlemcisini kullanarak Dogecoin kazar. Kazma hızınıza bağlı olarak toplam kazılan miktardan Euro kazanırsınız.

Cointellect ile Ne Kadar Kazanırım?

Cointellect'de kazanmak için Contracts almanız gerek. Aldığınız Contract paketine göre günlük sabit Êuro kazanırsınız. Contract aldığınızda bilgisayarınız açık olmasa da para kazanmaya devam edersiniz.

Birden Fazla Contract Almam Mümkün Mü?

Sistem buna izin veriyor. Ancak ilk 3 Contract seçeneğinin üst limiti var. Diğer paketlerde üst limit yok. Aldığınız Contract'lar paralel olarak çalışır. 2 Starter Contract aldığınızda günlük €4.44 kazanırsınız.

Ödemeler Nasıl ve Kaç Günde Yapılıyor? Minimum Ödeme Miktarı Kaç €?

Ödemeler için minimum tutar €0.01. Hesabınız €0.01 olduğunda çekeceğiniz tutara karşılık Dogecoin olarak ödeme alabilirsiniz. Dogecoin ödemeleri anında yapılır. Paypal minimum ödeme tutarı €10. Hesabınız €10 ulaştığında Paypal hesabınıza çekim yapabilirsiniz. Paypal ödemeniz en geç 10 gün içinde gelir. Her gün ödeme talep edebilirsiniz.

Contract Almadan Nasıl Kazanabilirim?

Programı indirip CPU/GPU işlemcinizi kullanarak para kazanabilirsiniz. Ancak bu miktar çok fazla olmayacaktır. Ortalama bir GPU performansıyla tahminim günde €0.10 - €0.50 arasında kazanç sağlayabilirsiniz. Biriktirdiğiniz paralar ile de Contract alarak cebinizden para çıkmadan daha hızlı kazanmaya başlayabilirsiniz.

<<<<< Cointellect Üyelik İçin Tıklayın >>>>>

Refsiz Link ; cointellect.com Referans Kodu olmadan üye olamıyorsunuz...

Program Görüntüsü ;

Yatırım ve Kazanç Tablosu ;

Paypal Ödeme Kanıtları ;

TIKLA ÜYE OL SENDE KAZANMAYA BAŞLA!

Kaynak: Cointellect ile para kazanma!

elektronikssl
webimgo

balporsugu balporsugu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 509
  • Beğeniler 85 / 84
  • Ticaret 3, (%67)
bende bu sistemi kullanıyorum 300 euroluk paketim var fakat günde 100 euro gibi kazanma durumu yok lütfen insanları kandırmayın.düzgün konu açın..

• Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 162
  • Beğeniler 9 / 33
  • Ticaret 0, (%0)

balporsugu adlı üyeden alıntı

bende bu sistemi kullanıyorum 300 euroluk paketim var fakat günde 100 euro gibi kazanma durumu yok lütfen insanları kandırmayın.düzgün konu açın..

Kimseyi kandırdığım falan yok arkadaşım. Herkes kendi yatırımına göre kazanıyor.
Sen anlaşılan pilot paketini almışsın günlük kazancın 5 6€ fakat bunun yerine expert paketine yatırım yapmış olsaydın alacağın miktar minimum 97€ olacaktı.

Konuyu incelersen tablodada var

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Gunluk gelir 0.10-0.50 euro diyorsunuz ancak tabloda 2.3 katı değerler var; buradaki tutarsızlık neden? Nasıl bir cihazla bu tutarları kazanabiliriz? Ortalama GPU dediğiniz tam olarak hangi nesildir? Internet baglantısı veya CPU fark ettirmiyor mu? Bir örnek sistem ile anlatır mısınız?

Ek Olarak: Örnek olarak Amd x4 965, 12 gb ram, HD 4870 ve 50mbit fiber bağlantıyla nedir kazanabileceğim rakamlar?

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
wmaraci
wmaraci

balporsugu balporsugu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 509
  • Beğeniler 85 / 84
  • Ticaret 3, (%67)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Gunluk gelir 0.10-0.50 euro diyorsunuz ancak tabloda 2.3 katı değerler var; buradaki tutarsızlık neden? Nasıl bir cihazla bu tutarları kazanabiliriz? Ortalama GPU dediğiniz tam olarak hangi nesildir? Internet baglantısı veya CPU fark ettirmiyor mu? Bir örnek sistem ile anlatır mısınız?

bilgisayarınızdan değil adamlardan kiraladığınız aletlerden bu fiyatları kazanıyorsunuz.kendi bilgisayarınıza yüklemeyin programı.virüslü program.botnet var içinde.100 euro olayına gelince dediğiniz 100 euroluk paketin satışı yok.insanları konuya çekmek için böyle başlık açmayın.

Ek Olarak: Örnek olarak Amd x4 965, 12 gb ram, HD 4870 ve 50mbit fiber bağlantıyla nedir kazanabileceğim rakamlar? bu bilgisayar ile günde 0.3 euro gibi bir kazanç sağlarsınız.24 saatte.buda elektriğinizi anca karşılar
CenkOnsoy

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 162
  • Beğeniler 9 / 33
  • Ticaret 0, (%0)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Ek Olarak: Örnek olarak Amd x4 965, 12 gb ram, HD 4870 ve 50mbit fiber bağlantıyla nedir kazanabileceğim rakamlar?

balporsugu adlı üyeden alıntı

bilgisayarınızdan değil adamlardan kiraladığınız aletlerden bu fiyatları kazanıyorsunuz.kendi bilgisayarınıza yüklemeyin programı.virüslü program.botnet var içinde.100 euro olayına gelince dediğiniz 100 euroluk paketin satışı yok.insanları konuya çekmek için böyle başlık açmayın.

Ek Olarak: Örnek olarak Amd x4 965, 12 gb ram, HD 4870 ve 50mbit fiber bağlantıyla nedir kazanabileceğim rakamlar? bu bilgisayar ile günde 0.3 euro gibi bir kazanç sağlarsınız.24 saatte.buda elektriğinizi anca karşılar

Arkadaşın dediği gibi sadece program ile üst seviye bi kazanç elde edemezsiniz ama ben cebimden para vermeden başlamak istiyorum diyosanız programı kurar kazanmaya başlarsınız 15€ olunca demo paketinden başlarsınız.

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)

Hyperaktif adlı üyeden alıntı

Arkadaşın dediği gibi sadece program ile üst seviye bi kazanç elde edemezsiniz ama ben cebimden para vermeden başlamak istiyorum diyosanız programı kurar kazanmaya başlarsınız 15€ olunca demo paketinden başlarsınız.

Çelişkili geldi bana, hoşuma gitmedi. Yanıltıcı bir çok unsur var cümlelerde, netleştirirseniz sevinirim.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al