CPM Fun gibi bir site buldum arkadaşlar. Sanırım Fransa merkezli.
İlk kayıtta 10 € veriyor. Ödemeyi 50 €'ya ulaşınca PayPal ile veriyor. Farklı bloglar/siteler için ayrı hesap istemiyor bu da. Herbiri için ayrı kod alınabiliyor.
728x90, 468x60, 300x250, 160x600, 300x600, SlideIn, FooterAds, SiteUnder seçenekleri var. Format ve ülkeye göre oranlar değişiyor. En yüksek oranlar Fransa, İspanya, Almanya, İngiltere diye gidiyor. Türkiye için SiteUnder 0.7000 €, 300x600 0.0054 €, diğerlerinin tamamı 0.0070 €. Üye çekiminde de artı 10 Euro veriyor. (Üye olan ilk ödemesini alırken)
Kodu alırken ayrıca minimum Cpm oranı seçilebiliyor; ama 0.001 €'dan fazlası seçilirse, reklamın yayınlanmayabilir uyarısı da var.
İsterseniz yayıncı da olabiliyormuşsunuz. Minimum bütçe 50 €. Ya da kazandığınızı da oraya aktarabilirsiniz.
Dediğim gibi, yeni buldum, deniyorum; ama Adsense'den banlı olduğum için o hani sürekli arayanlar var ya, onlardanım ben de ve bunun sayımı falan daha ideal geldi CPM Fun'a kıyasla. Türkiye'de çok kullanılmıyor sanırım, İngilizce ve Fransızca bazı yorumlar google'da var. Kullananlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim.
Denemek isteyen olursa:
Refli üyelik
Refsiz