lostyazilim
tr.link

Dailymotion ve Youtube para kazanma YARDIM..

11 Mesajlar 3.420 Okunma
lstbozum
tr.link

tanjugurdal tanjugurdal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar ben yayıncı olarak 8-9 aydır bu işlerle uğraşıyorum youtube ve dailymotion kanallarım var fakat para kazanma olayını pek kavrayamadım

Dailymotion kanalım

http://www.dailymotion.com/music_zone

Youtubue kanalım

https://www.youtube.com/channel/UC03NVzDj60roMXneoy140hw

Bu konuda daha çok nasıl para kazanırım nasıl destek sağlarım bilgi verirseniz çok sevinirim DAİLYMOTİON daha önemlidir bu konuda destek pm ne varsa Allah rızası için yardım istiyorum..Teşekkürler

wmaraci
reklam

Panarogga Panarogga Adsense Onay Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Adsense
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3021
  • Beğeniler 2 / 516
  • Ticaret 130, (%100)
bu konularda ytpara.com sitesini araştırmanızı tavsiye ederim faydalı konular mevcut orada

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)

Panarogga adlı üyeden alıntı

bu konularda ytpara.com sitesini araştırmanızı tavsiye ederim faydalı konular mevcut orada

Güzel tavsiye, gerçekten olayları bilen ancak kimsenin başkasıyla ilgilenmek istemediği bir platform malesef, çıkarı yoksa karşınızdakinin sizinle ne yazık ki ilgilenmiyorlar..

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

• Üyelik 15.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Adsense
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3021
  • Beğeniler 2 / 516
  • Ticaret 130, (%100)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Güzel tavsiye, gerçekten olayları bilen ancak kimsenin başkasıyla ilgilenmek istemediği bir platform malesef, çıkarı yoksa karşınızdakinin sizinle ne yazık ki ilgilenmiyorlar..

orası öyle ama yeni başlayan kişilerin nasıl yol izleyeceğine yardımcı olacak bir çok konu var

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Ben onlarada baktım açıkcası fakat bana pek bir yararı olmuyor ordaki sistem parayı veren düdüğü çalar gibisinden,bana bu işte başaralı ve yardım etmeyi seven birisi lazım en azından bildiklerinin bir kaçını banada anlatsa yeterli çünkü cidden aldığım kazandığım ne ev masrafıma yetiyor neden borçlarımı karşılayabiliyorum o nedenle ciddi ciddi arayıştayım ekstra 2.bir işte bulamıyorum internet haricinde bu konuda işin ehli biri bana yardım ederse ömür boyu duamı alır

• Üyelik 15.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Adsense
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3021
  • Beğeniler 2 / 516
  • Ticaret 130, (%100)
merak ettiklerinizi pm atın yardımcı olmaya çalışayım

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)

tanjugürdal adlı üyeden alıntı

Ben onlarada baktım açıkcası fakat bana pek bir yararı olmuyor ordaki sistem parayı veren düdüğü çalar gibisinden,bana bu işte başaralı ve yardım etmeyi seven birisi lazım en azından bildiklerinin bir kaçını banada anlatsa yeterli çünkü cidden aldığım kazandığım ne ev masrafıma yetiyor neden borçlarımı karşılayabiliyorum o nedenle ciddi ciddi arayıştayım ekstra 2.bir işte bulamıyorum internet haricinde bu konuda işin ehli biri bana yardım ederse ömür boyu duamı alır

Panarogga adlı üyeden alıntı

merak ettiklerinizi pm atın yardımcı olmaya çalışayım

Benzer bir konu başlığını ytpara'da hayatımda ilk kez ciddi anlamda dert yanarak açtığımda konu kilitlendi sıkıldık bunlardan diye.. Keşke paylaşım ruhu bencillikten arındırılabilse işin içinde para varken!

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

• Üyelik 06.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Ben pek araştırmadım daha doğru lakin bir arkadaşıma sordugumda orası yardım etmekten cok parayı göz önünde tutar demişti haklıymış sanırım

oziko87 oziko87 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Serbest Meslek Erbabı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad I** S**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 0 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle merhabalar,
YT ile para kazanma olayını uzun uzun anlatmak gerçekten çok zor, DM'de ise durum biraz daha basit, DM de para kazanma üçe ayrılır, publisher, official ve vod olmak üzere, kanalınızı gördüm ve size ait olmayan videolar yayınladığınızı farkettim, sorun değil onlarla da para kazanabilirsiniz, bunun için publisher seçeneğine yönelerek devam etmelisiniz, buradaki mantık: dm'de yer alan videoları çeşitli platformlarda paylaşmaktan geçer, mesela kendinize bunun için bir facebook grubu kurabilirsiniz, paylaştığınız videolarda kimi zaman reklamlar çıkar dm size bu görüntülemelerden pay verir, her videoda reklam çıkacak diye birşey yoktur malesef... Dm publisher olduktan sonra paylaşacağınız videonuzun embed kodunda syndication kodunu gördüğünüzden emin olun, biliyorum bu kavramlar şu anda size çok yabancı gelmektedir, eğer google da bu yönde aramalar yaparsanız olayı daha rahat kavrayabilirsiniz. Dm de para yok demeyin oradada deli gibi para var:) benim size tavsiye kendi tube blogunuzu kurun ve sadece o alandaki videolarınızı sitenize embed yoluyla ekleyin, bu alanda türkiye deki en başarılı kişi sanırım cezmikalorifer. O adamda yola fb hesabıyla başlayıp kendi sitesini kuranlardan, sitenizin trafiği ne kadar artarsa o kadar çok izlenim alırsınız ve bir o kadarda çok para kazanırsınız...

Not: YT konusunda ise youtubda yer alan para kazanma videolarını incelemnizi tavsiye ederim, ben işe oradan başlamıştım...
kolay gelsin, bol kazançlar...

Ek Olarak: bu arada yt kanalınız bence harika, abone sayınız oldukça güzel, sonuçta kendi videolarınızı yayınlıyorsunuz, sabırla çalışmaya devam edin, çok güzel yerlere geleceğinizden eminim....
tanjugurdal

kişi bu mesajı beğendi.

inceleyekmi (Blogspot Dükkanım)
siyasetizle (Ülke Geneli)

• Üyelik 06.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

oziko87 adlı üyeden alıntı

Öncelikle merhabalar,
YT ile para kazanma olayını uzun uzun anlatmak gerçekten çok zor, DM'de ise durum biraz daha basit, DM de para kazanma üçe ayrılır, publisher, official ve vod olmak üzere, kanalınızı gördüm ve size ait olmayan videolar yayınladığınızı farkettim, sorun değil onlarla da para kazanabilirsiniz, bunun için publisher seçeneğine yönelerek devam etmelisiniz, buradaki mantık: dm'de yer alan videoları çeşitli platformlarda paylaşmaktan geçer, mesela kendinize bunun için bir facebook grubu kurabilirsiniz, paylaştığınız videolarda kimi zaman reklamlar çıkar dm size bu görüntülemelerden pay verir, her videoda reklam çıkacak diye birşey yoktur malesef... Dm publisher olduktan sonra paylaşacağınız videonuzun embed kodunda syndication kodunu gördüğünüzden emin olun, biliyorum bu kavramlar şu anda size çok yabancı gelmektedir, eğer google da bu yönde aramalar yaparsanız olayı daha rahat kavrayabilirsiniz. Dm de para yok demeyin oradada deli gibi para var:) benim size tavsiye kendi tube blogunuzu kurun ve sadece o alandaki videolarınızı sitenize embed yoluyla ekleyin, bu alanda türkiye deki en başarılı kişi sanırım cezmikalorifer. O adamda yola fb hesabıyla başlayıp kendi sitesini kuranlardan, sitenizin trafiği ne kadar artarsa o kadar çok izlenim alırsınız ve bir o kadarda çok para kazanırsınız...

Not: YT konusunda ise youtubda yer alan para kazanma videolarını incelemnizi tavsiye ederim, ben işe oradan başlamıştım...
kolay gelsin, bol kazançlar...

Ek Olarak: bu arada yt kanalınız bence harika, abone sayınız oldukça güzel, sonuçta kendi videolarınızı yayınlıyorsunuz, sabırla çalışmaya devam edin, çok güzel yerlere geleceğinizden eminim....

Bilgi içinç çok teşekkür ederim peki size pmden yardım istesem olurmu acaba

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al