Merhaba arkadaşlar benim de kullandığım bütün muslukları 1 saatlik veyahut 24 saatlik olanları paylaşıcam. Ekstra olarak reklam başına para veren çekim limiti 2 dolar olan siteler vb var. Hepsini kendim de kullanıyorum size de tavsiye ederim. Aylık bu sitelere düzenli olarak girerseniz kazanç sağlayabilirsiniz. Fakat bu sitelere VPN ile bağlanmanızı hiç tavsiye etmem direk banlarlar ipnizi elde olan kazançta gider. Musluklar için Binance'i tavsiye edebilirim ben onu kullanıyorum. Bu sitelerden kazanç sağlamak için günlük girmeniz lazım yoksa 1 kez tıklayıp çıkarsınız avucunuzda 1-2 kuruştan başka bir şey olmaz. Zaman ayırmanız gerekli ben günlük hepsine tıklıyorum eğer ilgi görürse daha fazla paylaşırım. İsteklerinizi özelden veya yorum olarak bırakabilirsiniz.
NOT: Estetik durması için bit.ly ile kısalttım. Tıklayıp geçin bundan herhangi bir kazanç sağlamıyorum zaten tıkladığınız gibi siteye gönderiyor reklam geç vb yok.

İlk olarak 24 saatlik musluklardan paylaşıcam. Bu musluklar cüzdan adresinize direk yolluyor bekleme yapmadan :)
Pipeflare(Zcash ve Pivx coin aynı anda) : https://bit.ly/34cq1VE
Horizen Zen Cash: https://bit.ly/3gjdulr
Globalhive (Zcash): https://bit.ly/34oaJwS

1 Saatlik Musluklar:
Martkist musluğu(yeni çıkan bir kripto para birimi) : https://bit.ly/31dHhrC
Moon muslukları (istediğiniz zaman tıklanabilen fakat 1 saatlik tıklama ile iyi kazanç veren musluklar) (ayrıca bu moon muslukları tek bir yere CoinPot'a bağlanıyor Binance yerine orada toplanıyor her şeyiniz ve istediğiniz an çekebiliyorsunuz)
MoonDash: https://bit.ly/3gbffkV
MoonBitcoinCash: https://bit.ly/2CNbgNM
MoonLiteCoin: https://bit.ly/2YdkMBh
MoonDogeCoin: https://bit.ly/3aErS6T
MoonBitcoin: https://bit.ly/2QbBsVa

FreeBitcoin sitesi biraz az veriyor fakat damlaya damlaya göl oluyor :) : https://bit.ly/3l9vQt9

Bingoroll saatte 4 kripto para birimi almanızı sağlıyor(eth-bitcoin-doge-litecoin):
https://bit.ly/2Q7Nkrd

Moremoney.io bu sitenin hem musluğu var hem de reklamlara tıklayıp geçebiliyorsunuz: https://bit.ly/3aH86aD

Btcbux bunun da musluğu ve reklam tıklama,link geçme gibi seçenekleri var: https://bit.ly/2Eo8tuY

Cointiply ise yıllardır açık olan bir site ödemeleri çekim limiti gelince düzenli yapıyor tavsiye ederim: https://bit.ly/31eGKG4

FaucetCrypto musluk, reklam tıklama,link geçme seçeneklerine sahip. Her türlü kripto para ile ödeme alabiliyorsunuz: https://bit.ly/3gaat6Z

Bitcoinker ise 5 dakikalık bir musluk. Bunu da tavsiye ederim 5 dakikada 5-1000 satoshi alabilirsiniz benim 1500 satoshim birikti: https://bit.ly/34iu02L

Sıra geldi reklam tıklama sitelerine. Bu sitelerde günlük belirli reklamlar oluyor onlara tıklayarak ya dolar ya da bitcoin kazanırsınız.

Linxium ayda 3 dolar kazandırabilir biraz az fakat taş atmıyorsuz. Sadece reklamlara tıklıyorsunuz: https://bit.ly/32df9nX

Coinpayu ise bitcoin olarak ödeme yapıyor(satoshi). Günde 50 civarı reklam bulunuyor her birinden 10 satoshi geliyor. Çekim limiti 10k satoshi. :
https://bit.ly/34gbyYF

Madencilik kısmında ise 1 tane tavsiye edebilirim diğerlerine güvenmiyorum fakat bu siteden ödeme alan insanlar var 1 kez kayıt olmanız yeterli açık bırakmaya vb gerek yok. Kendi kendine işliyor üye olunca fakat tahmin edeceğiniz gibi dev ödeme alamazsınız.

Türkiyemining: https://bit.ly/3aIAGZo