Program yükleyerek ve link kısaltarak para kazanmanın bir çok yolu mevcut bugün biz size kısaca iki tanesinden bahsedeceğiz. Özellikle link kısaltarak para kazanmanın yeni yolu olan program sistemindin bahsedeceğiz.


Turbobit Dosya Yükleyerek Para Kazanma


Dosya yükleme sistemlerinin hemen hemen hepsinin çalışma mantığı aşağıdaki sıraya göredir. Turbobit dosya yükleme sistemi içinde aynı şey geçerli.


Turbobit.net'e üye olursunuz. Üye olmak için tıklayın.
0,5MB'tan ama mümkünse 1MB'tan büyük dosyaları turbobit.net'e yüklüyoruz.
Yüklediğiniz bu dosyaların indirme adreslerini web sitenizde, forumlarda, vs. paylaşıyoruz.
İnsanlar sizin linkinize tıklayarak sizin dosyanızı indiriyorlar.
Her 1000 indirme başına 2$ ile 16$ arası para kazanıyorsunuz.
Paranızı 10$ olduğunda hemen talep edip paypal veya webmoney ile hesabınıza çekebiliyorsunuz.




Dosya yükleyerek para kazanma yöntemi için başka sitelerde deneyebilirsiniz. Yandex.disk, google drive gibi dosya yükleme sistemlerini kullanıp sadece bu sitelere hizmet etmektense ( özel bilgileri hariç) dosya yükleyerek para kazanma adına Turbobit.net gibi siteleri denemekte fayda var. Bir kere yükleyin orada dursun her daim sizin için ufakta olsa kazanç sağlasın.

Size Link Kısaltma Servislerinden Kısaca Nasıl Para Kazanılır ?


Link Kısaltarak Nasıl Para Kazanılır. Ana mantığı daha önce ki bir çok yazımızda belirmiştik.Öncelikle link kısatlma servislerine üye olup, buradaki linkleri sosyal ağlar, forumlar, bloglar ve aklınıza linkin tıklanabileceğini neresi geliyorsa paylaşıyoruz. Linkin nerede olduğu önemli değildir önemli olan tıklanmasıdır. Biri gelip bu linke tıklayıp reklamı izledikten sonra ana linke ulaştığında link kısaltarak para kazanmış oluyoruz.


Şimdi de bu iki sistemi nasıl bir arada kullanabilirsiniz kısaca buna değinelim.



NASIL ÇİFTE KAZANÇ ELDE EDEBİLİRİZ ?

http://programdosyaindir.com/ İsimli internet sitesine üye oluyoruz. Turbobit.net’ten bahsettiğimiz için oradan anlatalım. Turbobit hesabımıza dosyayı yüklüyoruz sonra bu dosyanın indirme linkini Link kısaltma servisimiz ile kısaltıyoruz Sonra Bu Dosyanın Açıklamalarıyla birlikle http://programdosyaindir.com/ sitesine ekliyoruz.



Bu aşamadan sonra çifte kazanç elde etmemiz için yapmamız gereken şey kullanıcıların bizim yüklediğimiz linke(kısaltılmış link) tıklayarak dosya indirmesini beklemek. Bu sayede bir taş ile iki kuş vurmuş oluyoruz. İki servisi aynı anda kullanarak Dosya Yükleyerek ve Link Kısaltarak Para Kazanma yöntemi artık bizim içinde tam gün çalışan bir işçimiz oluyor.


Son söz olarak kısaca toparlarsak. Dosya Yükleyerek ve Link Kısaltarak Para Kazanma Yöntemi : http://programdosyaindir.com/ Üye olmak daha sonrasında Turbobit benzeri sitelere üye olup dosya yüklemek, yüklediğimiz bu dosyanın linkini link kısaltma servisleri aracılığı ile kısaltarak kısaltılmış linki http://programdosyaindir.com/ sitesine yüklemek bu sayede Dosya Yükleyerek ve Link Kısaltarak Para Kazanma yöntemini kullanmış ve çifte kazanç elde etmiş oluyoruz. Herkese kolay gelsin.