Arkadaşlar Herkese Merhaba,

Sistem, başka ülkelerdeki kullanıcıların, sizin ip adresiniz üzerinden bandwith kullanmasına istinaden para veren bir sistemdir. 1 GB'lık kullanıma 0.5$ ücret sağlıyor. Piyasadaki rakip uygulamalara baktığım zaman oldukça iyi gözüküyor. Hatta sistem ilk başladığında 1.25$ veriyordu fakat sonradan düşürdüler, 0.5$ veriyorlar. Eğer uzun süre açık kalan bir bilgisayarınız ve tatmin edici bir internet hızınız varsa, iyi paralar kazanabilirsiniz.

Burada akla gelebilecek ilk soru, internetimiz yavaşsa kazanamaz mıyız? Sorusudur. Benim internetim yavaş mesela 12-13 mbps download anca görebiliyorum, sistem benden çok veri çekemediği için çok ücret vermiyor. Daha yüksek internet hızına sahip kullanıcılar daha çok kazanıyor gördüğüm kadarıyla ama size internet hızınız şu kadarsa şu kadar kazanırsınız gibi bir genelleme yapamıyorum.

Site ödemeleri: Paypal ve Amazon.com.tr çeki üzerinden yapıyor. Paypal'da 5$ olduğunda, amazon.com.tr'de 50$ olduğunda hediye çeki olarak ödeme alabilirsiniz.

Refli link
Refsiz link

Paypal, Türkiye'de yasak biliyorum fakat bozum sağlayan kişiler var. Bu konuda yönlendirme yapabilirim, yönlendirdiğim arkadaş bozum için yardımcı olacaktır.

Sistemin tüm detaylarından bahsettiğimize göre, risklerini de anlatmak da fayda var. Sizin ip adresiniz üzerinden bir kullanım olduğu için, yapılabilecek kötü bir etkinlikte sıkıntı yaşayabilirsiniz. Paylaştığınız internetin kimler tarafından ne amaçla kullanıldığını bilemezsiniz. Benim gibi denemek isteyenler için konuyu açmaya karar verdim.

Ufak bir dip not ile konuyu sonlandırayım. Aynı sistemin cep telefonları için de uygulamaları aktif hale geldi yakın bir tarihte. Ben android işletim sistemine sahip Huawei marka bir telefon kullanıyorum. Uygulamayı yükledim fakat telefon sürekli telefonunuz risk altında olabilir mesajı verince, uygulamayı telefonda kullanmamaya karar vererek sildim. Sanırım ip adresi üzerinden çalıştığı için telefon bunu risk olarak gördü. Bankacılık ve coin işlemlerimi telefondan yürüttüğüm için tedirgin oldum bu yüzden telefonumdan sildim. Bilgisayarda bankacılık ve coin işlemlerimi yürütmediğim için bir sorun yaşayacağımı düşünmediğim için kullanmaya devam ediyorum.

Sistem artısıyla eksisiyle bu şekilde arkadaşlar. Tüm detaylarından elimden geldiğinde bahsetmeye çalıştım, aklınıza takılan bir sorun olursa memnuniyetle yardımcı olmak isterim. Refim hiç yok, refim olursanız çok mutlu olurum demeden konuyu bitirmeyim


20.12.2021 tarihinde 5.21$ olarak talep ettiğim ödemem 21.12.2021 tarihinde yattı.

İyi forumlar, iyi günler.