Arkadaşlar selam, ben bayadır internetten para kazanma yollarını araştırıyorum ve en stabil yolu bu sitede buldum. İnternette ödeme kanıtları çok var. Paylaşıp size de kazandırmak istiyorum. Yakında verdikleri ücretleri de düşüreceklermiş. Düşmeden kazanalım. Bu arada siz de kayıt olup sonrasında referans kasabilirsiniz. Referanslar kazandıkça size ekstra bonus veriyor. Referansla üye olursanız sizde bende %10 fazla kazanacağım.

Siteye bırakacağım linkten kayıt olun (refsiz olmak için link sonundaki kodu silebilirsiniz) sonra google hesabınızla bağlanın, ondan sonra windows için olan programını indirin. Tahmini 10 saniye falan sürer. Programı yükledikten sonra ona da “Sign In” yazısına tıklayıp aynı maille giriş yapın. Eğer programın aşağı kısmında yeşil bir şekilde “Earning” yazıyorsa çalışıyor demektir. Uygulama altta hep açık kalacak ve bana hiçbir zararı olmadı bugüne kadar. Günde 1.5 - 2 dolar arasında getirisi var. Güzel bir ek gelir olabilir. Linki en aşağıya bırakıyorum, bilgisayarı hep açık olanlar kaçırmasın. Ayriyeten bakiyeler saat başlarında yenileniyor, bekleyin bi iki saat. Olur da uyarılar vs görürseniz yada program çalışmazsa modeminize reset atıp yeniden yükleyip çalıştırın. Bende o şekilde çalıştı. Ödemeleri paypal ve amazon hediye kartı olarak alabiliyorsunuz. Discord sayfalarında yakında kripto ile ödeme geleceği söyleniyor ben onu bekliyorum. Ayrıca bazen saat başında 0.04 cent falan ödeme gelebilir, kullanımınızı günlük olarak yayıp ortalama bir kazançla dengeliyorlar. Bir sonraki saatlerde çok daha fazla da gelebiliyor.

Dipnot : Kotalı internetiniz varsa uğraşmayın çünkü günde 2 gb’a yakın bir internet harcaması yapıyor. Ayrıca siteyi araştırdığımda ve discorddan yetkililere sorduğumda aldığım cevap şu oldu. Kullanıcılarının internetlerini büyük şirketler ve üniversitelere kiralıyorlar ve trafiği sürekli takip edip güvenli bir ağ oluşturuyorlar. Dedikleri buydu ve büyük üniversite sponsorluklarını görünce ben yükledim ve kazanıyorum.

%10 Fazladan kazanç referanslı üyelik https://earnapp.com/i/jhd3lix