-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
şuan kullandığı ve ödeme aldığım (yabancı) şirketler:
adf.ly
bidvertiser
Ukrayna Eğitim Danışmanlığı - Sınavsız Ukrayna Üniversiteleri
https://www.ukraynaegitim.gen.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
adult ve arkadaşlık sektörü için mkazanc ve deryacom ortaklık sistemi son dönemin en çok kazandıranı .Diğer tr firmalar hamallıktan başka bir şey değil.
W1L3D4
İşsizi İşsizin İşsassız..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
reklamstore uzun yıllar kullandım günlük 45 bin hitli genel portal sitem vardı adsense banlıydı reklamstoreden para aldım googleden aldıgım paranın 4/1 ini kazanıyordm ama hemen yatırıyorlardı belli tarihte.
adult site acıpta para kazanan arkadaşlar için şunu söylüyeyim adsensede olsa başka sitede olsa haram paradan hayır gelmez boşuna reklam sitesi aramayın normal siteler için reklamstore öneririm googleden ban yediyseniz en iyi firma reklamstore'dir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
muyo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşım reklam veren verir de burada hiç kimse sağlam istatistik sunmuyor. Seninde reklam sayfanda resim var. Resim herkesi tatmin etmiyor.
Günlük 5000 tekil sitemle adsense den 350$ anca alıyorum. Ama diğer reklam sitelerinden daha iyi olduğunu da söyleyebilirim. reklamstore dediğiniz sitenin kodunu ekledim 5000 gösterimde 1 tık bile yok dedi. Milletin parasıyla köşe oluyorlar sadece bu forumda yapılan reklam bile daha çok kazandırır.