Git.tc Link kısalt, paylaş ve para kazan! Nedir?

Reklamverenlerine ve Yayıncılarına Para Kazandırmayı Hedefleyen, Link Kısaltma Servisidir. Hemen Üye Ol Kazanmaya Başla!

Nasıl ve Ne Kadar Kazanabilirim ?

Linklerinizi Kısaltıp, Paylaşın Tıklanan Linklerinizden Para Kazanın. Kazanmaya Başlamak İçin Hemen Hesap Oluşturup Linklerinizi Kısaltın!

% 30 Referans Kazancı

Git.tc Link kısalt, paylaş ve para kazan! Referans Programı İle Kazancınızı Katlayabilirsiniz. Davet Ettiğiniz Her Referansınızdan 30% oranında Ekstra Kazanç Sağlarsınız.

Detaylı Yönetim Paneli

Modern Yönetim Panelimizde Reklamverenler İçin Gelişmiş Kampanya Oluşturma, Bütçe Belirleme, Anlık Veriler ve İstatistik Sayfaları; Yayıncılar İçin Anlık Veriler, Çoklu Kısaltma, Entegrasyon ve Api Desteği Gibi Pek Çok Özellik Bulunmaktadır.

Detaylı İstatistik

Kısaltılan Linkler, Yayıncılar ve Reklamverenler İçin Sistemimizde Birçok Detaylı İstatistik Verileri Bulunmaktadır.

Minimum Ödeme Limiti

Sistemimizde Minimum Ödeme Limiti 15,00 ₺ Olup, Ödeme Talebi Açıldıktan Kısa Süre Sonra Kullanıcı Hesaplarına Geçmektedir.

Yüksek Oranlar, Doğru Sayım

%100'e Yakın Doğru Sayım Oranları İle Sistemimiz, Reklamveren ve Yayıncılardaki Haksız Kazancı Önler. Hemen Kayıt Ol Kazanmaya Başla!

API

Kullanıcılara Daha Pratik Kullanım Sağlamak Amacıyla Linkleriniz İçin Çoklu Kısaltma, Hızlı Kısaltma, Tüm Site Otomatik Kısaltıcı Araçlarımız Bulunmaktadır.

Kesintisiz Destek

Günün Her Saati İletişim Formu Veya info@git.tc Mail Adresinden Bize Ulaşabilirsiniz. Mümkün Olduğunca Hızlı Yanıt Vermeye Çalışıyoruz.

Site:http://git.tc
ADRES:AYDEMİR REKLAM MATBAA HİZMETLERİ San. Tic. Ltd. Şti. BARBOROS CADDESİ YÜZYİL MH 580.SK NO53/c İSTANBUL ESENLER
İLETİŞİM NUMARALARİ:0850 346 58 83 & GİT.TC İLETİŞİM 05331361404
Ticari Bilgimiz:VERGİ NO 1100604078
NOT: GİT.TC :AYDEMİR REKLAM MATBAA HİZMETLERİ San. Tic. Ltd. Şti TARAFİNDAN SATİN ALİNMİŞTİR ESKİ YÖNETİMİLE ALAKASİ YOKTUR