-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaslar ben bu sistemi biliyorum bu arkadasada wp üzerinden yazdım cevap vermedi aradım mesgul simdi burda onun ticaretini bozmak istemiyorum konuyu baltalamak gibi olmasın ama biraz akıllı yurduna vuruyo kendini anlatsa ölecek bi dünya insan merak ediyo yok 100 liraya satacam yok 500 e cıkardım yok 200 e indirdim tasak geciyo milletle
sen biraz havalarda ucuyosun dostum bence sen yokken biz vardık burda merak eden arkadaslar icin pmden benle iletisime gecebilirler benle konusunu baltalamayalım arkadasın iyi forumlar herkese...
1 kişi bu mesajı beğendi.
enrythink
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%92)
Madem sistemi biliyorsun anlat o halde burada dostum. Ben tek bir kişiye satışını yaptım sadece o da wmaracı üyesi midir, değil midir bilmiyorum.
enrythink
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%92)
Konu içeriğini dikkatli okuduysanız eğer ki WMAracı içerisinden sadece tek bir üyeye referans olması adına sadece 100 TL satacağımı söyledim. Daha sonrasında ise kitin satış fiyatını yeniden 500 TL çıkaracağım. WMAracı üyesi olmayan kişilere kit fiyatı yine 500 TL. Fiyatı 100 TL indirmemin nedeni WMAracından bir kişi "evet kiti satın aldım, kazandırıyor" diye buraya yorum yapması için. Daha sonrasında sabit bir şekilde kit fiyatı 500 TL olarak kalacak.
Ben sistemi biliyorum, bilmem ney falan filan biliyorsan bana da anlat özelden dostum, neymiş?
enrythink
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%92)
Herkes beleşe bişey bekliyor arkadaş ya...
Ben bu sistemi bulacağım diye günlerce uğraştım, araştırdım, denedim ve bekledim. Oldu canım geleyim burada para kazandıran bir olayı bedavaya vereyim herkese, var mı öyle bir dünya?
Kiti satın alan kişi benim iznim olmadan bir başkasına satması ya da pazarlaması da WMAracı içi şikayet konusudur umarım bunu da biliyorsunuzdur. Ayrıca ayıp bir durumdur. Benim ticaret konumun altında ayrıca bir konu açılması ya da bu kite ait olarak farklı bir konunun açılması da şikayet konusudur. Benden satın alan kişi gidip başka bir platformda satabilir ya da bedavaya anlatabilir o da o kişinin kendisine kalmış bir durum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
enrythink adlı üyeden alıntı
AzveNet O kadar boş bir insansın ki daha ne anlatmak istemediğimi bile anlamamışsın, ben konuda "SINIZSIZ" her LTC cüzdanından 0,008 alacak diye bir tabir kullanmadım.
Sistemde her LTC cüzdanı için mining yapıyor ve ortalama 8 saat kadar sonra bu mining 0,00025 LTC ulaşıyor ve sisteme sınırsız bir biçimde farklı LTC adresleri kayıt olarak yine onlardan da 8 saat sonra 0,00025 LTC kazandırıyor ve her gün bu LTC adreslerine tek tek giriş yapılarak 0,00025 LTC'yi kripto para cüzdanınıza çekiyorsunuz.
Birde bana "kripto para" biliyorum diyorsun, sen daha kripto paranın kri kısmının bile farkında değilsin boş adam.
Bir daha konuma yorum yazarsan seni üşenmeden şikayet edeceğim koçum.
koçumlu moçumlu konuşmamayı öğren önce.
İmkansız olduğunu düşünürsen hiç birşey başaramazsın.