Haberbeldem.Com Nedir ?

Uyehaber.com kullanıcılardan gelen haberleri doğrulayarak yayınlayan ve kullanıcı sayfalarındaki bannerlardan eğer satış gelirse kullanıcıyı ödüllendiren bir web sitesidir.

Haberbeldem.Com'da ödüller nelerdir ?

Siz haberi yolladıktan ve ben onayladıktan sonraki haberin bulunduğu web sayfasında matbaa, web sitesi, içerik, alarm, temizlik satışları yapılırsa sizlere belirli bir oranda bu satışlardan ödül veriyorum.

Satışlardan Ne Kadar Kazanabilirim ?

Matbaa, internet sitesi hizmeti, içerik ve temizlik hizmetlerinden kazanılan paranın %5'i oranında ödeme. Diğer üyelikli satışlardan da müşteri üyeliği gerçekleştirse belirlenen oranlarda ödeme. (30-100 TL arası)

Diğer sitelere göre avantajı nelerdir ?

Site üyelerle ilerlediği için ve daha fazla haberin okunma olanağı olduğu için yazdığınız haberin daha fazla kişiye ulaşma ihtimali artmaktadır. Böylece haber orada kaldığı sürece üyenin banner satışı yapma olanağı artmaktadır.

Nereden Haberbeldem.com a haber yollarım ?

Site wordpress altyapısını kullanmakta fakat haber yollama ekranı farklı bir altyapı kullanmaktadır. Sitenin ana dizinine www.haberbeldem.com a girip menüden yayıncı girişi yazan bölümden haber yollanabilmektedir. Ayrıca haber haricinde orjinal içeriklerde yollayabilirsiniz.

Ayrıca üye olan herkese her ay sürpriz e-kitap hediyeleri var. Bu ay ki hediye kitap 30 TL değerindeki 7 sayfalık "Adsense Alma Rehberi" kitabına panelden ulaşablirsiniz.