Herkese selamlar, bugün size Hi'den her gün nasıl 1 dolar kazanabileceğinizi anlatacağım.

Projeyi anlatmadan önce şunu bildireyim, projeyle herhangi bir bağlantım bulunmamaktadır. Sadece kendim deneyimlediğim için sizlerle de paylaşmak istedim.

Öncelikle projeyi incelediğimde;

Proje sizden telefon numaranızla kayıt olmanız dışında herhangi bir bilgi istemiyor.
    (Telefon numarasını da doğrulama yapmak için istiyor.)

Mobil uygulamasını indirdiğinizde mining vb. gibi bir tehlikesi yok.

Uygulama sizden herhangi bir para da talep etmiyor.

Hi projesinin arkasında CoinTelegraph, MarketWatch ve YahooFinance gibi önemli firmalar da var.

Ayrıca şuan Hi projesine kaydolmuş 2 Milyon 711 Bin 911 kişi bulunmakta.

Hi Token nasıl kazanılır, nasıl çekilir hepsini aşağıda detaylıca anlatacağım.

Ancak anlatmadan önce hi.com sitesine gidip isterseniz projeyi kendinizi de araştırıp sonra bu işlemleri yapabilirsiniz.

Gelelim nasıl kazanacağımıza:

1- hi.com'a giriş yapıyoruz.

2- Sağ alt kısımda Telegram ile kaydolmayı seçiyoruz

3- Telegram'da ki Hi Bot sayfasında kullanacağımız dili seçiyoruz. (Türkçe yok İngilizce seçebilirsiniz, zaten İngilizcelik bir durumda olmuyor.)

4- Telefon numaramızı yazıyoruz. (Onay kodu vb. şeyler için gerekli)

5- Sizi sisteme davet eden arkadaşınızın kullanıcı adını yazıyorsunuz.

(benim kodum olan "meteberk" kodunu kullanırsanız ekstra 0.5 Hi Dollar bakiyenize ekliyor)

6- Sisteme kaydolurken, hangi kullanıcı adıyla kaydolmak istiyorsanız burada kullanıcı adınızı belirliyorsunuz.

7- En son olarak da aşağıda Claim Daily Reward yazan kısma tıkladığınızda size bir soru soruyor ve sorunun cevabına tıkladığınızda size 1 Hi Dollar (1$) veriyor.

Bunu her gün yaptığınız takdirde sistem size her gün 1 Hi Dollar veriyor.

Gelelim nasıl çekeceğimize:

Hi projesi beta'da olduğu için sisteme bizim kaydolduğumuz şekilde kaydolup her gün 1 soru cevaplayarak 1 Hi Dollar kazanan kişilere para çekme imkanını kaydolduğu günden 365 gün sonra veriyor.

Yani 29 Aralık 2021'de kaydolduğunuz takdirde, her gün soru cevaplayıp bakiyenizi yükseltirseniz 29 Aralık 2022'de cüzdana aktarıp paranızı çekebiliyorsunuz.

Süre herkese uzun gelecektir tabi ki ama her gün 10 saniyenizi ayırıp bir kenara token biriktirmek çok zahmetsiz bir iş olduğu için sizlerle paylaşmak istedim.

İyi Forumlar.