lostyazilim
tr.link

İncir Saçmalığı

3 Mesajlar 1.561 Okunma
lstbozum
tr.link

BursaMerkez BursaMerkez Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 13 / 14
  • Ticaret 1, (%0)
Merhaba arkadaşlar.

Bu konuyu açma sebebim incir üyesi olup e ticarete atılmayı düşünenleri uyarmak içindir.

Bir kaç ay önce araştırmalarım neticesinde incir projesinin mantıklı olduğuna karar verip e ticarete atılmak için bu programa dahil oldum. Bu projeyi seçmemdeki en önemli neden sitemde ürün, fiyat, kargo, müş. hizmetleri vs. gibi işlerle değil sadece ürün satışlarını arttırmak olduğu yönündeydi. Kendimce Seo işlerini yapar reklama para harcar ve bu şekilde kendime ek gelir sağlarım düşüncesindeydim. Neyse davetiye bulmak hiç de zor olmadı davetiyemi alır almaz 600 liralık paketi alarak başladım işe. sitenin google kaydını yaptırdım sitemap yükleyim dedim birde ne göreyim sitemap engelli :) sitemapi kullandırmıyorlar doğal olarakda google siteyi indekslemiyor.Daha dakika 1 gol 1 oldu benim sitemdeki ürünler google a indekslenmeyecekse ben googledan müşteri bulamayacaksam ne anlamı kaldı e ticaret sitesi sahibi olmanın?

Seo işi yalan oldu... Sistemin tek amacının etrafınızdakilere ürün satmak ve onları site açtırmaya yönlendirmekten ibaret olduğunu anladığımda baya moralim bozulmuşdu. Kendi kendime düşündüm madem sadece etrafımdakilere satıcaksam internet sitesine ne gerek var? avon misali alayım elime broşürü siparişi gireyim gönderin sizde ürünü..

Artık herşeyi anladıktan sonra dedimki satış yapayım yatırdığım parayı kurtarayım bari. eşe dosta sattım biraz ürün ve toplamda 1,5 ayda toplam 2400 tl ciroya ulaştım. Peki bu cirodan bana ne düştü dersiniz? 40 Sadece 40 tl. :) arkadaşlar siz siz olun sakın ola bu sisteme bulaşmayın. Bundan çok daha güzel sistemler var sitemap engeli olmayan sadece sattığınızdan kar verme odaklı sistemler. Lakin hangi sistem olursa olsun iyice analiz yapmadan dalmayın benim gibi sonra pişman olursunuz :)

wmaraci
reklam

hasanali317 hasanali317 hasanalicolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci, Web Tasarım
  • Konum Rize
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 82 / 46
  • Ticaret 13, (%100)
Zararın neresinden dönerseniz kardın. ben bu sistemi sizden duydum ama her nedense bu sistemler bana hiç inandırıcı gelmiyor. nasip olursa profesyonel destekli kendinize ait bir e ticaret sitesi ile işe başlarsanız. karınızın artacağınızı düşünüyorum. Nitekim böyle bir sistemle satışınız olmuşsa kendi sitenizle ve googlede indexlindiğinide düşünürsek sizin kurumsal bir firmaya doğru getireceğini düşünüyor ve bizleri bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
BursaMerkez

kişi bu mesajı beğendi.

mondschein mondschein WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek sd
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 1206
  • Beğeniler 52 / 147
  • Ticaret 5, (%100)
hocam reklam yapmadan google da seo ile urun satamazdınız zaten, bir suru site var. sizin sitenizin ne farkı olacak ki musteri sizi secsin.bir de halkımızda guvenilir mi sorusu var. bilinmedik yeni bir site yerine biraz fazla veririm bildigim yerden alırım diyor. akakçe gibi fiyat listesi sunan siteler de cabası.

gecmiş olsun 2400 lirada 40 lira. % 1,5 kar bırakmıs...
BursaMerkez

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al