lostyazilim
tr.link

İndirbit.com - Upload et & Para Kazan [Her Konuda Destek Olunur]

3 Mesajlar 1.034 Okunma
acebozum
tr.link

serkanfb serkanfb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek İşçi
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 131
  • Beğeniler 13 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

Merhaba Arkadaşlar;

Öncelikle size uzun zamandır kullanılan ve özellikle RapidShare, Hotfile, FileServe, Wupload vs. daha uzata bileceğim bir liste dolusu dosya saklama sistemleri yok olduktan sonra ayakta kalan 2 dosya saklama ve paylaşma sisteminden biri olan İndirbit'in kazanç ve tarifelerini açıklamaya çalışacağım.

Öncelikle artık birçok sorun ve çeşitli sansür yasalarının çıkarıldığı dönemde ayakta kalabilecek, devamlılığı olacak sitelerden biridir..

Peki Neden;

Çünkü Politik Bir Nedeni Var: Rusya tabanlı bir sistem...

Rusya tabanlı bir site olduğu için özellikle Rusya'nın Amerika'ya karşı uyguladığı ambargo nedeniyle İndirbit sisteminin kapanma ihtimali yok denebilecek kadar az. Bu nedenle kesinlikle kullanılmalı.

Peki Kazanç Sistemi Nasıl:

Kazanç sistemi 1 yıl önceye göre biraz daha az ama hala piyasadaki en iyi miktarı veren sitelerden biri durumunda.. Tabi doğru yönlendirme ve sağlam bir çalışma ile bu sistemden yine iyi paralar kazanmak kesinlikle hayal değil.

Ayrıca Turkiye'nin "A" grubunda olması bizim kazanç sağlamamız için mükemmel bir kaynak...

Upload Sınırı Yok;
Uploadlarınızı web/remote ve ftp aracılığı ile yapabilirsiniz.

Ödemeler
Paypal ve Webmoney seçeneği mevcut.Ödemeyi 10$ olduğunda isteyebiliyorsunuz.Ödemeleri Pazar günü istiyebilirsiniz.Pazartesi yada Salı günü hesabınızda olur.

Not: Ben perşembe günü talep ettim ve pazartesi günü webmoney hesabıma gönderilmiş olduğunu gördüm..

Eğer Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana Ayrıca Uploader olmak isteyen arkadaşlar Referans Linkimden Üye Olanlara Özellikle Yardımcı Olabilir ve Yol Gösterebilirim. Ayrıca unutmamanızı isterim ki referanslı üye olmanız size hiçbir şey kaybettirmeyecektir.

REFLİ KAYIT OL

REFSİZ KAYIT OL

EN SON ÖDEME KANITI:

elektronikssl
webimgo

emrahavci emrahavci Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 24 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
Download Sitesini Açınca Denemek Lazım :)

serkanfb serkanfb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek İşçi
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 131
  • Beğeniler 13 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
deneyin görün güzel bir site.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği