Merhaba arkadaşlar,

Bugün sizlere oyun oynayarak nasıl para kazanabileceğinizi göstereceğim. Site yaklaşık 1 hafta kadar önce türkler tarafından açılıp hizmete sunuldu.Ana mantık olarak süt satarak gerçek para(TL) kazanıyorsunuz.
Detaylı anlatmak gerekirse ineklerimizden aldığımız sütleri oyun içinde ütopya parasına çeviriyoruz ve bu ütopya paralarını da gerçek TL olarak alabiliyoruz, ayrıca bu inekleri de ütopya ile alıyoruz. Oyun içinde 2 saatte bir bonus ütopya kazanma var her 2 saatte bir bonustan 5-40 arası ütopya kazanabiliyoruz. Oyunda ki her ineğin farklı saatlik üretimleri vardır.
Oyun başta 100 ütopya vererek başlatıyor bu ütopyayla en düşük inekten 1 adet alabiliyoruz 2 saatte bir bonus alarak kazancınızı arttırabilirsiniz .sonrası zaten malum ütopya biriktirip diğer ineklerden alıp gelen litreyi yükseltmemiz gerekiyor ve buda zaten TL yapabilmemiz için gerekli. Ve en güzel yanı ise para çekebilmek için referans istemiyor! Diğer bu tarz sitelerinden kendini bir adım öne çıkartıyor hiç bir uğraş vermeden para kazanıyorsunuz para çekmek için ne birini referans göstermeniz gerekiyor ne de oyun içi bir şey almanız gerekiyor.
Min. Para çekme limiti 5 TL 'dir. Para çekme ve yatırma işlerimleri havale/EFT ile yapılıyor .bol kazançlar


kayıt linki (REFERANSLI) (Yardım Yapılacaktır.) ===>>> http://utopya.online/kaydol.php?davet=d61358b275

kayıt linki (REFERANSSIZ)(Yardım Yapılmayacaktır.) ===>>> http://utopya.online/kaydol.php



ödeme kanıtı



önemli not : ARKADAŞLAR bu sistemde 100 ütopyaya 1 saf inek aldıktan sonra depo yükseltme sorununuz yok, isterseniz 10 gün sonra sütlerinizi satabilirsiniz

oyundaki diğer menülerin ne işe yaradığını aşağıdaki resimden inceleyebilirsiniz



REFERANSIMLA KAYIT OLAN HERKESE +*** :) YORUM BIRAKMANIZ YETERLİDİR. TEŞEKKÜRLER KOLAY GELSİN

kayıt linki (REFERANSLI) ===>>> http://utopya.online/kaydol.php?davet=d61358b275

Ödeme Kanıtları : http://forum.utopya.online/forum-odeme-kanitlari