Oturdum arkadaşlar üşenmedim binlerce kelimeyi tüm içtenliğimle sizlerle paylaşmaya çalıştım. Umarım faydalanır, bu yöntemleri keşfetmek için siz yazımdan sonra zaman harcamazsınız. İnternetten ben hep kendim bir şeyleri keşfederek öğrendim. Kimse şu şudur bak bundan kazandım demedi. Yıllarca ben öğrenince paylaşacağım dedim ve gerekenleri blogumda hep ücretsiz paylaştım. Kimi 1000 kelime kimi 4000 kelime sürdü yazılarımın ama hep ücretsiz oldu. Herneyse lafı uzatmıyorum...

Yazının argo tabirleri temizlendi. Oldukça fazla görsel var. Bu nedenle tamamını vermeye çalışsamda tam ve görsel versiyonu değildir. Anlam bütünlüğü için siteden okuyabilirsiniz.

Tam ve görsel sürümü oku: http://www.cryptosam.com/internetten-para-kazanmak/

1. Öneri: Adsense ile internetten para kazanmak:

Yeni bir site açarak Adsense ile kazanabilmek mümkün. Adsense ne diye bilmeyenler için Google tarafından sunulan reklam sistemi diyebiliriz. Sizin a. com şeklinde bir eticaret siteniz var diyelim. Siz Yine Google’nin reklam verme sistemi Adwords ile reklam verince b. com sitesinin sahibi Necati kendi sitesine eklediği Adsense kodları ile kendi sitesinde sizin reklamınızı yayınlayıp para kazanıyor.

Adsense ile kazanmak için açılacak site önerileri:

Tek noktada yayın yapın. Uzman olduğunuz konu belli olsun. Kısaca kadın sitesi açıp içine magazin, moda, yemek tarifi koyar kategorilerde boğulursanız bir cacık olmaz tek başınıza. Siz bir kategori seçin.

2. Öneri: Youtube ile internetten para kazanmak:

Youtube ile de Adsense kazancı elde edebilmek mümkün. Bu konuda size önerim olabildiğince özgün videolar kullanmak. Youtube konusunda sizlere önerim alttaki gibi.

Güncel olun. Güncel ve haber tarzı videoları yükleyin. İngilizce ya da farklı dillerde kanallarınız olsun.
Türkçe için dizi fragmanı gibi şeyler oldukça iyi izlenmeler alıyor.
Youtube videolarında sıralama için GSA SER tarzı yazılımlarla işlemler yapabilirsiniz.
Youtube ile para kazanılabildiğini bilin kısaca. Aman aman size verebileceğim bir öğüdüm yok extra.

3. CJ (Commission Junction) ile internetten para kazanmak:

Burası Dünya devi bir Affiliate sistemidir. Türkiye’ ye çek ile ödeme yapar. Ödemeler çekle her 100 dolarda bir gönderilir. Dilerseniz ödemenizi 1000 doalra kadar bekletir 1000 dolarda tek çek alırsınız. Bura ile çalışan bir çok firma mevcut. Bunlardan iyi kazandıranları alt bölümde sıralıyorum.

CJ’ de benim kullanıp para kazandıklarım:

CDN servisi satan Maxcdn affiliate sistemi CJ’ ye bağlıdır. Burayı kullanıp sitenizde CDN hakkında bir yazı vererek para kazanabilirsiniz. (Ortalama satış başı size en az 20$ komisyon verir.
Godaddy CJ ile çalışır. Ordan başvurup kupon kodu verirsiniz sitenizde. Bu kupon kodunu kullanmak için tıklayan kişinin alışveriş tutarına göre kazancınız hesabınıza işlenir.

4. Hostgator Affiliate ile internetten para kazanmak:

Hostgatorun bir affiliate sistemi var. İnanın işi bilip emek veren buradan ayda binlerce doları götürür. Ben buraya çok bir emek vermedim. Açtım denedim bıraktım. Öyle arada bişeyler çıkıyor. Ama emin olun affiliate işinden para diyecek olsam bu fırsatı affetmezdim.

5. Resellerclub ile internetten para kazanmak:

Bir diğer kazanç kapısı Resellerclu yani alan adı bayilik sistemini tanıtarak para kazanmak. Bunuda Hostgator benzeri Domain, alan adı gibi kelimelerde Adwords reklamı vererek sağlıyorsunuz. Bu sistem kişi başına 90 TL para veriyor. Dönüşüm oranı Hostgatordan çok daha iyi. Yani domainde dönüş daha çabuk oluyor. Çünkü resellerclub dünya devi bir firma. Kazanç grafiği alttaki gibi.

İnternetten Affiliate ile para kazanmak için son önerilerim

1. Dürüst olun. Kullanmadığınız dandik şeyleri, denemediğiniz şeyleri insanlara satmaya çalışmayın. Emin olun bu en başta kul hakkı. Kısaca bakın, deneyin harbiden bu kaliteliymiş ben bunu tanıtaym insanlar da yararlansın mantığı ile bir şeyler yapın.
2. Kendinizi sıkın. Sık kısaca g**ünü Necati:D Ya otur adam gibi anlat ya da bulaşma bu işe. Yarım yamalak sağdan soldan çalma anlatımlarla bir şey sattıramaz 2 günde bırakırsın.
3. Adwords ile reklam vermekten korkmayın. Dönüşümü ölçmek elinizde. Üstteki anlattıklarım Adwords ile en az %100 kazandıran şeyler. Yani 100 harca en az masrafın + 100 TL cebine kalsın. Al ver, al ver kısaca.:D Beyin bedava.
4. Aç gözlü olmayın. Ben nasıl sizlerle bu yazıyı paylaşıyorsam sizde insanlara bunu anlatın. Birşeyleri paylaşın. Faydalı olmaya çalışın.

Tam ve kapsamlı sürümü oku: http://www.cryptosam.com/internetten-para-kazanmak/