Adgager Nedir?
Adgager, küçüklü - büyüklü her türden fikri, hedef kitlesine istenilen zaman diliminde ulaştırarak ölçen ve elde ettiği analizlerle birlikte, fikrin hayata verimli bir şekilde geçirilmesini sağlayan bir servistir. Geleneksel yöntemlerle pazarlama araştırması gerçekleştirildiğinde ortaya çıkan ölçümlerin başarı oranının düşmesi ve bu konuda arayışa giren markaların ihtiyaçları doğrultusunda gelişmeye başlayan Adgager, pazarlama araştırmasının geleceğidir.

Adgager Nasıl Çalışır?
Adgager'a yüklenen fikirlerin, demografik ve nitelikli bir hedefleme ile geniş bir ağ içerisinde ilgili Gagerlara ulaşmasının ve ölçülmesinin ardından sonuçlar fikir sahibine iletilir. Bu sırada sistemin diğer tarafında Gagerlar katkıda bulundukları fikirler üzerinden kazanç elde ederek kendi fikirlerini de bir üst noktaya taşıyacak fırsatları elde etme şansına sahip olurlar ve fikirlere etki ederek onların doğru yönde gelişmelerine katkıda bulunurlar.

Özet ;

Arkadaşlar site projeleri tanıtıyor ve onlar hakkında yorum yaparak fikrinizi paylaşıyorsunuz yani jüri üyesi oluyorsunuz.. Çok büyük markalar bu site üzerinden araştırma yapıyor projelerini sunuyor ve siz değerli jüri üyelerinin fikrini alıyor bunun karşılığında siz para kazanıyorsunuz..

Dipnot: Para kazanmak için üye olduktan ve doğrulama yaptıktan sonra site üzerinde profilinizi tamamlamanız gerekiyor.. Neden tamamlıyorsunuz karşınıza ona göre projeler çıkıyor bu profil tamamlama olayı sizin öz geçmiş bilgilerine dayanıyor aslında çok basit bir şekilde tamamlıyorsunuz...

Çekilişlere katılma ;

Dilerseniz kazandığınız para ile site üzerinde gerçekleşen " Büyük Ödüller " alanından sitenin düzenlemiş olduğu çekilişe katılabiliyorsunuz..



Parayı nasıl çekerim ?

Minimum 50 liraya ulaştığınızda banka hesabınıza kesintisiz 50 lirayı çekebiliyorsunuz.. Site size ilk üye olduğunuzda giriş kazançları adı altında 1.2 gag bakiye tanımlıyor..

50 lira = 10 gag yapıyor



Proje başı ne kadar para alıyorum ?



Resimde gördüğünüz gibi kazanç değişebiliyor

Üye ol ve para kazanmaya başla

Referanslı Üyelik (Yardımcı olduğumu düşünüyorsanız ve hoşunuza gittiyse buradan üye olursanız sevinirim :) )

Referanssız