Merhaba Değerli Forum Üyeleri,
Yapay zeka ile oluşturulmuş kadın profiller kullanarak Instagram ve Telegram üzerinden kazanç elde etmek.
Bilgisayar kullanmayı bilen herkes, birkaç püf noktayı öğrendikten sonra bu işi rahatlıkla yapabilir.
Zaman ve yer kısıtlaması yok. İsteyen kişi dilediği zaman sadece birkaç saatini ayırarak bu işi yönetebilir.
Dilerseniz tek bir hesap ile, dilerseniz birden fazla hesap oluşturarak bu işi büyütebilirsiniz.
Özet geçmek gerekirse, e-kitap ilerleyişi şu şekildedir. Lütfen konuyu okumaya devam ediniz.
✅Yapay Zeka Kadın Profili Oluşturma: İnstagram ve Telegram’da dikkat çeken, doğal ve etkileyici profiller oluşturmanın püf noktaları.
✅Gelir Modelleri: Instagram abonelikleri, özel içerik paylaşımları, Telegram yıldızları ve çok daha fazlası.
✅Adım Adım Rehber: Her aşama detaylı olarak açıklanmış ve görsellerle desteklenmiş şekilde.
✅Püf Noktaları ve Stratejiler: Daha fazla takipçi ve abone kazanma, kitleyi artırma ve geliri katlama yöntemleri.
✅Ücretli Paylaşımlar ve Reklamlar: Sosyal medya platformlarında para kazanmak için etkili yöntemler.
Eğer siz de sosyal medya üzerinden gelir elde etmek istiyorsanız, bu e-kitap tam size göre!
Ocak 2025 Instagram aboneler üzerinden elde ettiğim gelir ve son 6 aylık toplam gelir tablosu. Görseller tamamen benim kazançlarıma aittir.
Ocak 2025 Telegram yıldızlar üzerinden elde ettiğim gelir ve son 3 aylık gelir tablosu. Görseller tamamen benim kazançlarıma aittir.
E-Kitap İçindekiler - Dolu Dolu Tam 25 Sayfa
Önsöz
Sosyal Medyada Gelir Elde Etmenin Gücü
Bu E-kitap Size Neler Katacak?
Yapay Zeka ile Kadın Profili Oluşturma
******* Üzerinden Uygun Görseller Seçme
Görsellerle Tutarlı Bir Profil Oluşturma
********** ile Profil Tasarımı
Ücretsiz Hesap Oluşturma
Kendinize Özel Bir Kadın Profili Geliştirme
************ ile Yüz Değiştirme
Yüz Değiştirme Aracına Kayıt
Profil Görsellerinizi Kişiselleştirme
Instagram ve Telegram Hesaplarını Oluşturma
Dikkat Çekici İsim Seçimi
Instagram ve Telegram Hesaplarının Bağlantılandırılması
Instagram Profili İçerik Üretici Olarak Ayarlama
Instagram Aboneliklerinden Para Kazanma
Aboneliklerle Daha Fazla Gelir Sağlama
Özel Promosyonlar ve Kampanyalar ile Abone Kazanımı
Özel İçerik Stratejileri ile Aboneleri Elde Tutma
Instagram Abonelik Kazançları ve Ödeme Sistemi
Instagram Ödeme Koşulları ve IBAN Bilgileri
Ek Gelir Kaynağı Olarak Reels Hediyeleri
Telegram Üzerinden Para Kazanma
Telegram Kanalı Oluşturma ve Yıldız Sistemi
Telegram Cüzdanı ve Ödeme Alım Süreci
VIP Kanallar ve Ücretli Paylaşım Seçenekleri
Instagram ve Telegram ile Diğer Gelir Modelleri
Hizmetler veya Ürünler Satarak Kazanç Sağlama
Kanalınıza Reklam Alarak Gelir Elde Etme
Kanalınızı Satarak Para Kazanma
Link Kısaltma Yöntemi ile Ek Gelir
Kendinizi Geliştirin ve Stratejilerinizi Büyütün
Daha Fazla Gelir için Yaratıcı ve Yenilikçi Yaklaşımlar
Sürekli Öğrenme ve Yeni Yöntemler Deneme
Püf Noktalar
Hedef Kitle Belirleme ve Yabancı Ülkelere Odaklanma
Ufak Bütçeli Reklamlarla Daha Fazla Takipçi Kazanma
Doğru İçerik Stratejileri ile Gelirleri Arttırma
Teşekkür
Başarı Dileklerim ve Yol Gösterici Olma
Tekrar belirtmem gerekirse,
Amacım, bu yöntemi öğrenmek isteyenlerin bütçesini zorlamadan, kazanç kapılarını aralamalarına yardımcı olmak.
Ve elbette ki diğer amacım, bireysel olarak ek gelir elde ederek, bazı konularda gelişim adımları atamak ve kazanç sağlamak.
Ücret ve Fiyatlandırma
"Herkesin kolayca ulaşabileceği makul bir fiyatla satışa sunmayı planlıyorum." demiştim.
Bu kapsamda, satış adedini 50 adetle sınırlayarak,
Satış Fiyatı:Kısa bir süreliğine SADECE 250 TL
Whatsapp: +90 531 472 21 62 üzerinden iletişime geçerek satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Pdf dosyası şeklinde tarafınıza teslim edeceğim.
Daha önceki ticaretlerime bakarak, aslında sizler için boş bir içerik hazırlamadığımı rahatlıkla görebilirsiniz.
E-kitap dışında işi büyütmek ya da farklı taleplerinize özel olarak ücretli destek sağlayabilirim.
E-kitap ile Instagram ve Telegram üzerinde etkili gelir modelleri oluşturmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!
Hadi, ilk adımı atın ve sosyal medyanın gücünden yararlanın.
--
Satın alan değerli forum üyelerimiz, yorumlarını belirtirler ise oldukça sevinirim.
Herkese keyifli forumlar dilerim.