Yayıncılarımız TrinkLink kullanarak gelirlerini arttırmaya başladılar bile! Peki sıra sizde mi? Eğer web sitenizde domain adı geçen ve ReklamAction reklamverenlerine ait tüm linkleri otomatikman bir gelir kaynağına dönüştürme fikri size kazançlı geliyorsa, o halde EVET!
Forum, sosyal ağ gibi içeriği kullanıcılar tarafından oluşturulan, link paylaşımına imkan veren sitelere Trinklink uygulamasını özellikle tavsiye ediyoruz.



Trinklink Nedir?
Trinklink, websitesi içeriğinizde geçen, sizin ya da kullanıcılarınız eklediği, ReklamAction reklamverenlerine ait her türlü linki otomatik olarak bir ReklamAction kampanya takip linkine dönüştürerek size ek kazanç sağlayan bir uygulamadır.

Kimlere Önerilir?
Trinklink sayesinde farkında olmadan başka sitelere gönderdiğiniz ücretsiz trafikten artık para kazanabilirsiniz. Trinklink farklı sitelere sıkça link veren içerik, karşılaştırma siteleri veya içeriği kullanıcılar tarafından yaratılan forum/sosyal ağ gibi siteler için yeni bir kazanç modelidir. Bu tip yayın yapan yayıncılarımızın hepsine Trinklink kodunu kullanmaya başlamalarını tavsiye ederiz.

Sitemdeki linklerin nasıl görünecek?
Trinklink kullanıcı deneyiminde hiçbir değişikliğe yol açmaz, sadece sitelere verdiğiniz linkleri ReklamAction üzerinden geçirerek extra para kazanmanızı sağlar. Trinklink mevcut hiçbir affiliate linkinizi değiştirmez. Linkler olduğu gibi kalacaktır.

Kampanyaya başvurmuş olmam gerekir mi?
Hayır. O kampanyaya önceden başvurmuş olmanız, ya da kampanya için özel bir kurulum yapmış olmanız kesinlikle gerekmez. Tıklanan domain adının ReklamAction networkünde aktif bir kampanyaya ait olması yeterlidir.

Nasıl kullanılmaya başlanır?
Sitenize yerleştireceğiniz basit bir kod, veya size sağlayacağımız WordPress/Joomla eklentileri ile sitenizden başka sitelere yapılan linkler eğer ReklamAction reklamverenlerine aitse, artık o linklerden para kazanmaya başlarsınız. Yayın kodlarını almak için Trinklink.com‘dan ReklamAction hesap bilgileriniz ile giriş yapmanız yeterli.

Kazançlar ve Ödemeler
Trinklink Türkiye’nin en büyük affiliate network’ü ReklamAction ile entegre çalışır. ReklamAction üyeliğiniz ile giriş yaptıktan sonra size verilen kodu sitenize yerleştirmeniz yeterlidir.
Kazançlarınızı mevcut ReklamAction panelinizden takip eder, ödemelerinizi ReklamAction ödeme dönemlerine göre alırsınız.